ANDERLEDES GAVER | Sjove uldpude - Bamse.

Varenummer: P - 03
Tilgængelighed: PÅ LAGER
159,00 DKK
ANDERLEDES GAVER | Sjove uldpude - Bamse. Sjove men også praktiske gaver til små børn er et sikkert hit til fødselsdage og meget mere! Hurtig levering og billig fragt! Børnene har deres egne behov og de ved hvad de ønsker. Ved at skabe en samling maskotter fokuserede vi på at tilfredsstille forskellige smag af unge kunder og vi tror at ethvert barn vil finde den rigtige legetøj. Vores maskotter er lavet af 100% naturlige merino uld.
Egenskaber: uldskind er behageligt og blødt at røre ved. Dimensioner: 26 x 35 cm
Hvis du kan lide vores billige anderledes gaver, bestil uldpude nu og gøre en smuk gave til børn. Husk, at legetøj er generelt set en vigtig del af det at lære om verdenen og det at vokse op.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige anderledes gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]