BEDSTE JULEGAVE TIL HAM | Steampunk tidsmaskine.

Varenummer: 76854
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
799,00 DKK
BEDSTE JULEGAVE TIL HAM | Steampunk tidsmaskine. Unik dekoration af stue. H.G. Wells skrev: Vi har alle vores tidsmaskiner, ikke vi. Dem der tager os tilbage er minder ... Og dem der bærer os frem, er drømme. Denne Steampunk tidsmaskine smykkeskrin med ur vil tjene fremragende for drømme eller erindringer.
Fremstillet med udsøgte detaljer, denne smukke ur og smykkekasse gør en fremragende indtryk. Denne smukke statue er lavet med kold støbt bronze. Den særlige produktionsproces af dette stykke, stammer fra Storbritannien, anvender naturlig bronze pulver blandet i den kolde støbt harpiks for at sikrer en rigere og mere autentisk præsentation. Er håndmalede med metalliske rød og guld højdepunkter, bringer ud hver detalje af sfæroidet tid kapsel tingest.
Det funktionelle ur er udstyret med en ur mekanisme er indrammet med en børstet kobberring. Uret er indstillet i den runde hængslet dør, der giver adgang til lagerområdet af souvenir og smykke kasse.
Selvom du måske ikke være i stand til at gå tilbage i tiden ved hjælp af denne Steampunk tidsmaskine ur, vil du have et dejligt sted at bevare minderne om din fortid og drømme for fremtiden.
Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.

Dimensioner:
  Højde: 15,00 cm,   Bredde: 11,50 cm,   Dybde:  11,50 cm,   Vægt: 0,95 kg
♥ Der er en masse bedste julegave til ham, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær Steampunk tidsmaskine fra indsamling af vores butik for unik gave ♥ Ser mere følelsesmæssige. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores figurer samleobjekter!
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige, bedste julegave til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij