Udsøgte Art nouveau toiletbord. Perfekt gave til kvinder, for elskede

Varenummer: 10413
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1399,00 DKK

Unik lille toiletbord med spejl dekoreret med blomster

Få dit drømme toiletbord med et roterende spejl på udsalg hos os!

En smuk og elegant tilføjelse til ethvert hjem.
   Oplev det smukt udformede jugendstil toiletbord med et roterende spejl, perfekt til enhver stue, boudoir eller kontor.  En dekorativ og elegant tilføjelse til enhver stue, boudoir eller kontor. Ligner en Art Nouveau lænestol med korte ben, og at ryglænet er et ovalt spejl, der kan drejes rundt om en akse. Bordpladen som et sæde, der er perfekt til at indstille kosmetik og kosmetisk tilbehør. Dette elegante stykke er en fantastisk gave til kvinder, forlovede og brude. Håndlavet af Veronese kunstnere, er dette polystone toiletbord dækket med et højkvalitetslag af bronze og håndmalet til perfektion.

Unik design og elegant dekoration

   The Art Nouveau dressing table is designed in the form of an armchair with short legs and is available in various shades of brown with decorations in the form of green leaves with clusters of red fruits. Dette tilføjer et strejf af natur og skønhed til det overordnede design, hvilket gør det endnu mere iøjnefaldende og elegant. The intricate and elegant decorations make this dressing table a decorative and stylish addition to any room. Opmærksomheden på detaljer og håndværket er tydeligt i hver kurve og detalje, hvilket gør dette til et helt unikt og udsøgt stykke.

Perfekt som en udsøgt gave til kvinder.

   Den perfekte gave til kvinder, herunder forlovede, brude og enhver kvinde, der sætter pris på smukke og funktionelle møbler. Det roterende spejl gør det nemt at lægge makeup og gøre dig klar til dagen.

Materialer af høj kvalitet og sans for detaljer.

    Toiletbordet i jugendstil er lavet af materialer af høj kvalitet og sans for detaljer. I bunden er limet med et materiale, der beskytter mod ridser på de overflader, de vil blive udsat på. Dette sikrer, at dine møbler og overflader forbliver beskyttet, mens du bruger toiletbordet. Produktets vægt er omkring 1,3 kg, og målene på hver figur er højde: 29 cm, bredde: 24 cm, dybde: 16 cm. Dette gør det til et kompakt og let stykke, der er nemt at håndtere og flytte rundt på, uden at gå på kompromis med dets elegance og funktionalitet.

Praktisk og sikker emballage til levering.

    Vi forstår vigtigheden af sikker og bekvem emballage til levering. Derfor er dette smukke toiletbord med drejeligt spejl pakket i en sikker gaveæske, der sikrer, at det ankommer til bestemmelsesstedet i perfekt stand.

Køb nu og nyd dette smukke møbel.

   Spar penge på dette smukke Art Nouveau toiletbord med et roterende spejl i forskellige brune nuancer med grønne blade og røde frugter. Det er den perfekte gave til en kvinde, for elskede eller brud og en elegant tilføjelse til enhver stue, soveværelse, boudoir eller kontor. Lavet af mesterhænder fra Veronese-firmaet i polystone med et højkvalitetslag af bronze og håndmalet og poleret for at fremhæve detaljerne. Produktet er også pakket i en sikker gaveæske og har et ridsebeskyttende materiale på bunden.


Materiale:
Toiletbord er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt ca: 1,35 kg
Højde: 29 cm
Bredde: 24 cm
Dybde: 16,00 cm

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Toiletbord kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig bedste julegave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij