BILLIG BOLIG DEKORATION. Figur af ridder med lanse og skjold på hest

Varenummer: 76395
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

Oplev middelalderens æra. Udsøgt middelalderlig ridderfigur. En perfekt gave til historieentusiaster og boligindretning.

en gave til hamFang essensen af ridderlighed med vores omhyggeligt udformede figur. Denne imponerende middelalderridderfigur i bronze er et mesterværk af kunstnerisk præcision. Giv en unik gave, der hylder ridderlighedens symbolik og overvindelse af vanskeligheder. Ideel til stuen, kontoret eller som en særlig lejlighedsgave. Køb nu!

En majestætisk rejse til m.iddelalderen.

   Oplev den fængslende verden af riddere og middelalderturneringer og dyk ned i middelalderens æra med vores fantastiske tilbud på en dekorativ figur, der fremstiller en middelalderridder til hest i fuld rustning. Dette mesterværk fra Veronese-virksomheden vil tage dig med på en rejse tilbage i tiden, hvor ridderlighed og ædle værdier herskede. Denne figur er en perfekt måde at fejre middelalderens æstetik og historie på. Udformet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og kunstnerisk præcision, vil dette imponerende dekorative stykke helt sikkert transportere dig tilbage til middelalderens glansdage.

Detaljerigdom og kunstnerisk præcision. Rustning egnet til en helt og majestætisk hest.

   Når du ser denne figur, vil du blive overvældet af dens detaljerigdom og kunstneriske præcision. Ridderen er portrætteret i en strålende pladerustning i metallisk bronze, der fanger essensen af middelalderen på en enestående måde. Rustningen er rigt dekoreret med indviklet prægning og nitter, hvilket giver den et autentisk og realistisk udseende. Den velsiddende hjelm med visir giver ikke kun beskyttelse, men tilføjer også et strejf af storhed. Se godt efter, og du vil bemærke et dekorativt element i form af en slående rød-blå fane oven på hjelmen.

Fra top til tå. En ridder klar til kamp.

   Figuren forestiller ridderen på toppen af hans parathed til en turneringsduel. Med en lanse fast grebet i sin højre hånd er ridderen parat til at støde og slå modstandere med præcision. Hans venstre hånd holder et skjold, elegant dekoreret med ridderens våbenskjold, der symboliserer adel og ære. Denne betagende figur fanger selve øjeblikket før sammenstødet, med ridderens arm strakt ud og lansen pegende fremad, hvilket lover en spændende kampscene, der er frosset i tid. Ingen detalje er blevet overset i denne figur. Ridderens hjelm er velsiddende og har et visir, der beskytter ansigt og hoved. Hjelmen har også et dekorativt element i form af en rød-blå fane, der symboliserer mod og styrke. Ridderens rustning strækker sig ned til hans ben, med kurasser og pauldrons, der fuldender det imponerende look.

En turneringens fokus. Ridderen og hans lanse.

   Figuren fanger øjeblikket lige før nedslaget, hvor ridderen er klar til en intens turneringsduel. I sin højre hånd holder han en aflang og tilspidset lanse, der er designet til at støde og ramme modstandere med præcision og kraft. Denne detalje understreger ridderens evne til at overvinde enhver udfordring og kæmpe med høj ære.

Beskyttelse og identitet. Ridderens dekorative skjold.

   I sin venstre hånd holder ridderen et skjold, der er dekoreret med hans eget våbenskjold. Skjoldet er en vigtig del af ridderens beskyttelse og identitet og er smukt udført med detaljeret håndværk. Det er en ærefuld påmindelse om ridderens stolthed, loyalitet og stærke karakter.

Elegance i bevægelse. Den majestætiske hest.

   Hesten, der bærer ridderen, er lige så imponerende som ridderen selv. Den udstråler styrke og elegance i sin stilling med forbenene hævet og kraftfulde. Hesten er klædt i middelalderlig let rustning med smukke pandebånd og et dekoreret nakkebånd. Et rødt klæde, der er dekoreret med emblemer af våbenskjolde, pryder hestens ryg og fuldender det majestætiske udseende.

Tidløs symbolik og ridderlighed. Den perfekte gave til enhver anledning.

   Denne dekorative figur er mere end bare et kunstværk. Den bærer på sig symbolikken af ridderlighed, mod og sejr i kampen mod livets udfordringer. Det gør den til den perfekte gave til en historieentusiast, en samler eller som en særlig gave ved fødselsdage, pensionering eller præstationer i militærtjeneste. Desuden tjener det som en vidunderlig gave til et nyt år, hvilket betyder modet til at møde nye udfordringer og erobre dem med ære. Den vil pryde ethvert hjem, kontor eller stue med sin elegance og dybde.

skulpturer til hjemmet
Materiale:
Middelalderlig ridder figur er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

 

Dimensioner:
Vægt:  1,2 kg
Højde: 23,00 cm
Bredde: 28,00 cm
Dybde:  18,00 cm

ridder i rustning på en hest

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Ridder figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne)og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og smuk, billig bolig dekoration, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij