BILLIG GAVE TIL HAM. Unik forgyldt lokomotiv model fra Swarovski

Varenummer: 122-0076
Tilgængelighed: PÅ LAGER
269,00 DKK

Unik forgyldt lokomotiv model fra Swarovski

Danmarks billigste netshop med gaver. Elegant og spændende Lokomotiv med Swarovski krystaller. Som du gøre ham rigtig glad - gode gave til ham. Ser smuk ud i virkeligheden. Figuren er pakket i den originale kasse i lilla farve. De fleste personer købe gaver i sidste øjeblik. Vi har ikke noget imod. Du bestiller i dag, vi sender i dag. Giv til en speciel person i dit liv perfekt og dejligt gave fra Maxgaver. Vi foreslå en dejligt, guldbelagte med 24 karat model af gammelt damp lokomotiv, der er kunstfærdigt dekoreret af otte Swarovski krystaller.

Hvis synes du det kunne være en god, billig gave til ham, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk guldbelagte model af gammelt damp lokomotiv fra Swarovski i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave.

Dimensioner:
  Vægt: 10 g,     Højde: 5,00 cm,     Bredde: 8,00cm.
Materiale: metal belagt 24 karat guld.      Antallet af krystaller: 8
.    Pakke: gaveæske

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gave til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij