BILLIG PANDELYGTE | Til voksne og børn. Kun 79 kr

Varenummer: HL-BW1WATT
Tilgængelighed: PÅ LAGER
79,00 DKK

BILLIG PANDELYGTE | Til voksne og børn.  Leder du efter idéer til billig pandelampe led? Det kan sagtens lade sig gøre at lave god lygte for små penge! Vi giver dig 40 kroner billigere end andre dansk butikker. Vi er godkendt forhandler af Mactronic. Med vores billig pandelampe kan du altid finde vej i mørket. Du har ikke kun hænderne fri, du har også den bedste kvalitet til den bedste pris. Solid pandelygte og det perfekte produkt til nødsituationer, som giver masser af lys, eller perfekt til løb, fiskeri og læsning. Plastik lygte er udstyret med hvide 1W LED og rød advarsel blinkende lys. Operation er op til 10 timer på et sæt 3 AAA-batterier.

* Operation tid: til 10 h
* Materiale: plastic
* Operation modes: 3: lav, høj, rødt lys blinker
* Vægt: 50 g
* Mål: 59 x 49 x 49 mm
* Strømforsyning: 3 x R03/AAA
* Lyskilde: 1W LED
♥ Hvis synes du det kunne være en god, billig små gaver, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil billig pandelygte i dag. Det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en lille ting. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det koster kun 79 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv ♥
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billig pandelygte, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij