BOKS TIL SMYKKER | Hovedet af en rigtig drage.

Varenummer: 76368
Tilgængelighed: PÅ LAGER
699,00 DKK
BOKS TIL SMYKKER | Har du nogensinde ønsket at være i stand til at holde hovedet af en rigtig drage i dine hænder, bare for at se, hvordan det er? Skatten horder af drager er kram af legender. Stuet væk i bjerge eller dybt i huler, dragen trygt sover på en seng af guld men hvis nogen tør forstyrre eller stjæle, de vil stå vrede dragen. Nu kan du få en drage at bevare dine skatte med drage hovedet boks til smykker.
Lavet af koldstøbt bronze, dette frygtelige dyr holder din skat i munden, hvor få er modige nok til at se. Nå er denne store sorte drage det bedste, takket være sin livlige størrelse og utrolig realistiske egenskaber! Kraniet er malet sort med en forvitret finish, der giver den et autentisk udseende.
Dragenes ansigt har et horn på næsen og fangs tilføjer en ond berøring til dragen, der smiler med et uhyggeligt grin. Fans af drager vil være glade for denne store sorte drage kranium, hvilket gør det til en fantastisk gaveide!
Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.

Dimensioner:
Vægt:  890 g,    Højde: 14,50 cm,   Bredde: 25,50 cm,   Dybde:  19,50 cm,
Alle dimensioner, vægt oplysninger er omtrentlige
♥ Hvis du kan lide vores boks til smykker, bestil smuk figur af hovedet af en rigtig drage ♥ Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem. Samtidig hver figur er også en rigtig god idé som en gave til forskellige lejligheder.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig boks til smykker, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]