BYGGE MODEL HELICOPTER | Cobi Angrebshelikopter.

Varenummer: CO-2362
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
149,00 DKK

BYGGE MODEL HELICOPTER | Cobi angrebshelikopter. Eagle er den primære angrebshelikopter fra Cobi og er i stand til lokalisere, angribe og ødelægge fjendtlige, pansrede køretøjer. Ødelæggelse af jordmål og støtte angriberne soldater på jorden fra luften dette er hovedformålet med overfald helikopterne.
Skaber din egen hær med COBI-klodser. En fantastisk tilføjelse til den udvidede COBI Small Army kollektion. Modellen har bevægelige dele, desuden udstyret med forskellige typer af våben, og soldaterne altid er klar til handling. Unik serie af klodser til små militære strateger og entusiaster af fjendtlighederne, stimulere fantasi og udvikle manuelle færdigheder. Du kan kæmp med dem i en god sags tjeneste.
Helikoptermodellen har bevægelige propeller og en Avenger-riffel. Sættet består af 150 komponenter, herunder 2 figurer af soldater. Det kan helt sikkert være bedste gave til 6 årig dreng.

Angrebshelikoptere i den oprindelige.

Specifikationer:
*Antal byggeklodser: 150,
*2 figurer - soldater,
*Replika af våben - en Avenger-riffel,
*Klodser med tampografi,
*Nem at følge samlevejledning,
*Aldersgruppe: +6 år,
*Længde: 30,0 cm,
*Højde: 8,5cm,
Husk, at legetøj:
* Vække interesse og intellektuel aktivitet,
* Stimulere udviklingen af tale, motorik, manipulation,
* Forme den følelsesmæssige udvikling,
* Udvikle deres fantasi og sans for æstetik,
* Vække uafhængige og udholdenhed i at overvinde vanskelighederne,
* Udvikle deres  visual-fysisk koordination
* Formning evne og effektivitet og   stimulerer aktiviteten af kognitive, kreative og mobilitet

Cobi Factory SA

Hvis du kan lide vores billige byggelegetøj, bestil nu bygge model helicopter af Cobi angrebshelikopter og gøre en smuk gave til en dreng. Klodser er kompatibel med andre førende mærker af byggeklodser. Lær om den rige historie af dette angrebshelikopter, som består af 150 byggeklodser. Børn har brug for ros, anerkendelse af deres færdigheder, mindste succeser og værdsætter dem til enhver indsats. Sjov gør fornøjelsen til barnet, giver glæden ved at modtage  af indtryk og fra at nå målet. Konstruktionskunst underviser præcisionen af bevægelser, barnets tænkning og fantasi, udvikler opmærksomhed, udholdenhed, systematisk og evne til at overvinde forhindringer.

 Samlevejledning af angrebshelikopter:

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig bygge model helicopter, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij