BYGGELEGETØJ

BYGGELEGETØJ

COBI KLODSER - Sikker legetøj til børn udviklet af Cobi.

Dine børn vil have det sjovt, lære følelse af ansvar og føle sig lykkelige. Cobi byggeklodser er ekstraordinære og værdifulde til at lære og lege. Legetøjne tilbyder uovertruffen muligheder for unge kreative sind. Med deres storslåede design, farver og utrolige byggegenskaber skaber byggeklodserne imponerende legetøj med en høj æstetisk appel.
Nogle af de mest værdifulde øjeblikke for børn og forældre skaber muligheder for at lege og lære sammen. Vi mener, at legetøj bør inspirere sjov, glæde og mange øjeblikke af lykke. Frem for alt skal et sådant legetøj være sikkert og ikke indeholde skadelige stoffer.
Cobi opfordrer kreativitet og abstrakt tænkning hos børn. Fremmer kreativitet og læring. Børnene vil blive motiveret af sjov og succes i deres erfaringer med legetøj. Cobi giver børn frihed til at blive kreative selv. Kreativitet og rumlige evner styrkes, ligesom motoriske færdigheder og robusthed. Gennem Cobi klodserne bliver børnene ikke overvældet, men styrkes naturligvis i deres tankegang ved at udvikle deres egne løsninger.
Cobi klodser er udelukkende lavet i Polen baseret på europæiske ressourcer. Hvert produktionsstadium følger strenge kvalitetsstandarder, som er certificeret af de europæiske laboratorier, f.eks. TUV Rheinland Group.
Cobi er tilgængelige i en række forskellige serier, såsom f.eks. Lille hær WW II, det er et unikt og veletableret mærke af Cobi blokke. Alle sæt er inspireret af forskellige hærer. Cobi Electronic, Infrarøde fjernstyrede kampvogne, som du kan bygge fra vores klodser. World of Tanks, samlingen af byggestenstanker baseret på online-spil, der er velkendt i verden. Pirater, oplev den fantastiske verden af pirater! Lad din fantasi og bygning kreativiteten frit løb med Cobi pirater.Titanic og andre.
Hver serie har et bredt udvalg af sæt, takket være det muligt at samle en bred samling af modeller. Strukturelle modeller er primært skibe, kampvogne, fly og andre militære køretøjer. Cobi passer til klodser af andre kendte virksomheder, så du kan skabe uovertrufne modeller.
Cobi klodserer takket være kombinationen af mange elementer form manuel færdigheder og udvikle dit barns fantasi. Klodser til børn er også en meget god undskyldning for forældre at tilbringe tid sammen med deres børn på opførelsen af forskellige modeller. Byg dit eget eventyr med
Cobi Danmark byggeklodser fra Maxgaver.dk.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij