CAMPINGLYGTE LED | Brugstid op til 220 timer.

Varenummer: LT-250L
Tilgængelighed: PÅ LAGER
299,00 DKK
CAMPINGLYGTE LED | Brugstid op til 220 timer. Campinglampe 250lm med et aftageligt låg. Lille størrelse, men generere meget skarpt lys camping lampe med lyseffekten på 250 lumen.
Den har en indbygget krog og desuden omfattede karabinhage, som gør det muligt at hænge lampen. Resultatet af et aftageligt lampedækslet er, at lampen kan bruges som en loftslampe. Yderst effektiv - på et sæt batterier kan arbejde op til 220h, som er mere end 9 dage.
Perfekt som tilbehør til enhver flugt og perfekt til et telt i haven eller mens fiskeri. Lyset ikke tiltrækker insekter. Takket være det, vil du ikke længere behøver at være bange for irriterende myg. Apparatet udmærker sig ved en ekstrem høj holdbarhed.
* Vandtæt:✔
* Operation tid lav lysstyrke: 220 h
* Operation tid blinkende tilstand: 135 h
* Operation tid høj lysstyrke: 24 h
* Krog:✔
* Karabinhage:✔
* Lysoutput: 250 lm
* Serie: Adventure Linje
* Vægt: 404 g
* Stødsikker: 1 m
* Mål: Ø74 x 158 mm
* Strømforsyning: 6 x AA
* Lyskilde: 2 x 1 Watt LED NICHIA®
Firmaet Mactronic tilbyder den højeste kvalitet til både fagfolk (de uniformerede tjenester, atleter), reddere og private brugere, turister, yourselfer og cyklister.
♥ Hvis du kan lide vores lygter, bestil campinglygte led i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Det helt sikkert kan være perfekt fødselsdagsgave ♥ Med vores lampe du har ikke kun hænderne fri, du har også den bedste kvalitet til den bedste pris. Solid campinglygte og det perfekte produkt til nødsituationer, som giver masser af lys, eller perfekt til hyggebelysning i et campingtelt.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og billig campinglygte led, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij