CIGARETETUI. Billige etui til cigaretter med playboy-kanin logo

Varenummer: BX-138
Tilgængelighed: PÅ LAGER
159,00 DKK

Billige etui til cigaretter med karakteristiske Playboy-kanin logo

   I årtier har PLAYBOY været et brand i sig selv: fra mænds smag har det også nået modige kvinder, der ikke er bange for "bunny" forbundet med luksus. Den høje kvalitet af udførelsen og smagfuldt design gør cigaretetui til en langvarig ledsager af mange møder og også en god idé til en enestående gave.
Den kommer i flere forskellige mønstre og nuancer. Gummibånd holder cigaretterne i den rigtige position.

   Etui til cigaretter vil tjene hver ryger mand - moderigtigt, elegant, lagt tilbage, arrangeret, skør. Takket være cigaretetui bliver det lettere at vedligeholde ordren. De vil forhindre brydning af cigaretter og kan være nyttigt til den studerende, forretningsmand, professor, embedsmand, sportsmand, freelancer, bygherre, skuespiller og endda mafiachefen. Du vil give et godt indtryk med hver af vores cigaretetuier! Brug en cigaret etui til at beskytte dine cigaretter og dække disse ubehagelige, store rygnings advarsler. Praktisk og meget smart løsning til cigaretterne med dette cigaretetui. Hos Maxgaver.dk kan finder du altid et godt tilbud og mange forskellige varer til ham og hende.

Rummer 20 stk standard cigaretter.
Kunstlæder med Playboy-kanin logo

Dimensioner:
9,70 x 9,20 cm x 1,70 cm

Gummibånd holde cigaretter.
   Hvis du kan lide vores gaveideer, bestil smuk cigaretetui med Playboy logo i dag og glem ikke at vælge farven på cigaretetui. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger. Husk, at ikke altid billige gave skal være trivielt. Denne cigaretetui er helt sikkert er en god forslag for en unik gave. Vores principper for at vælge en cigaretetuier til en kvinde og en mand er: fejlfri visning af cigaretter, ergonomi, hurtig og bekvem måde at lukke og opbevare funktionalitet, originalitet, fashionabel stil og materialer af højeste kvalitet.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Cigaretetui med Playboy logo kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusiv, billig cigaretetui, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij