CIGARETETUIER | Fremstillet i Tyskland.

I årtier har Stoll-vH specialiseret sig i produktion af kvalitetsetuier til en bred vifte af applikationer. Produktionsprogrammet omfatter rammesager lavet af høj kvalitet læder, kunstlæder og tekstilbetræk samt metalcigaretetuier med mønstret og færdig overflade.
Leder du efter en cigaret sag, der er elegant, klassiske eller sofistikeret for disse særlige nætter ud? Sjov, trendy og praktisk til daglig brug? Hvis du er på udkig efter en stilfuld måde at bære dine cigaretter på uden at være papirboks, skal du sørge for at tjekke vores samling. Få den rigtige cigaretetui til dig. Vi tilbyder indviklede mønstre for kønnere, der er seje og samlere. Tjek et udvalg af mønstre og farver og se selv. Disse etuier er holdbare og lette for rygeren på farten. Hold cigaretter på et sikkert sted og tilpass dem til dine præferencer. Lad din cigaretetui udtrykke din personlighed. Vi har et stort udvalg etuier lavet af metal, læder eller en kombination af begge dele. Uanset hvilken lejlighed det er, har vi noget, der passer til dine behov.
Vi specialiserer os i cigaretetuier og har det største udvalg på det danske internet. Vi har cigaretetuier til kvinder, til mænd og mange forskellige stilarter til alle forskellige lejligheder.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij