Du kom til det rigtige sted for at vælge den perfekte lighter, som du ledte efter. Ja, vi har en lysere du kunne have drømt om. Gennemse eksklusivt udvalg af cigaretlightere fra Maxgaver.dk online-butik.
Der er en hel verden af lightere, men vores er de billigste i Danmark. Moderne lightere har alle former, farver og størrelser. På denne side præsenterer vi eksempler på lightere, blandt mange, som du kan finde i vores samling.
Vi har gas lightere og stormlightere resistente selv til krævende atmosfæriske forhold. Du vil også finde lightere genopladelig via USB, lightere til cigarer  og pibelightere.
Ved at klikke på individuelle billeder vælger du en bestemt lighter, og her kan du gå til det komplette tilbud på de billigste
lightere i Danmark.
Blandt tilbehør til rygere har vi stadig et stort udvalg af cigaretetuier i mange former og størrelser.
LIGHTERE - Helt sikkert bedste og høj kvalitet billigste forslag til ham og til hende!
Vindtæt stormlightere, pibelightere, multi-flamme jetlightere. Priser overraske dig. Utroligt billige og unikke. Det værd at købe på Maxgaver.dk
Her er det varmt - Velkommen til den fortryllende verden af ♥ lightere i Maxgaver.dk ♥
I vores online-shop vi tilbyder en række produkter, såsom glimrende pibelightere, turbo stormlightere, jet flamme lightere, piezo-elektriske lightere med elektronisk tænding, med LED-lys og med Swarovski sten. God og funktionel askebægre og cigaretetuier elller tidløst elegante metallightere og også turbo lightere. Denne fantastiske produkter prale ikke bare en dobbelt eller tredobbelt flamme, men fire kraftige jet flammer, for at sikre at du får mest til din cigarer eller cigaretter.
Unikke , ergonomiske og stilfuld ligthere skiller sig ud med sit ekstraordinære i slående udseende i forskellige farver , til genopfyldning.
Høj kvalitet, afbalanceret design og fremragende pris / kvalitet.
Vores imponerende hjemmeside er et kilde for de bedste forslag til en gave!
Vi ser frem til din bestilling i dag!
Produkter vil blive sendt ud den samme dag, hvor produktet er betalt for. Og absolut senest den næste arbejdsdag.
Produktet kan sendes kun til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
Hos os kun én gang forsendelse prisen bliver beregnet.
Hvis du køber dette produkt, hver yderligere elementer - gratis forsendelse.
GRATIS fragt ved køb over DKK 500,-
Vejledning til påfyldning og regulering:
Hvis man ønsker at påfylde lighter med gas, skjule eller regulere den – skal man sikre sig, at lighter er slukket, afkølet og at der er ikke nogen ild i nærheden!
Påfyldning: Påfyldningen kan kun udføres af voksne! Kun i godt ventileret rum!
Hold dig væk fra ilden, varmekilder eller gløde! Fleste elektriske udstyr kan forårsage gnister! Hold den maksimale afstand fra ansigt og tøj!
Før påfyldning skal man frigive den resterende gas og trykluft fra lighterens reservoir ved at trykke ventilen med spidsen af et tyndt men ikke skarpt værktøj (det kan være et tyndt stykke træ poleret på sådan en måde, at det ikke knækkes i midten eller forårsager ødelæggelsen af ventilen; man skal gøre det med stor præcision og følsomhed, det må ikke være en skarp skruetrækker, osv.). Man skal sikre sig, at ventilen er i samme tilstand efter påfyldning som den var før.
Udluftning skal udføres forsigtigt og væk fra ansigtet og tøjet, indtil den frigjorte gas/ luft holder op med at komme ud med den karakteristiske hvæsen. Man skal påfylde lighter i en opretstående stilling, hvorved gasdåsen og lighter må være holdt med bunden i vejret. Derefter justerer man hovedet til påfyldnings ventil (fleste produkter har en standard ventil og hoveder er ikke nødvendige). Så skal hovedet indføres i påfyldnings ventil og ved at trykke gasdåsen kan man starte påfyldningen.
Påfyldningen bedes udføres væk fra ansigtet og tøjet ved at trykke gasdåsen til lighter flere gange. Stop påfyldningen i tilfælde af lækage. Vent med at tænde lighter indtil den overskydende gas eller væske det løber ud fordamper.
Gaslækage er et tegn på, at gasdysen er blevet påført skævt, at et forkert hovedet blev brugt eller at lighter er allerede blevet fuldstændigt påfyldt. Før anvendelsen tjek, hvis der ikke er nogen gaslækage eller anden lækage fra lighter.
Vent indtil brændstoffet tilpasser sig til omgivelsernes temperatur (gassen ekspanderer under påfyldningsprocess og temperaturen falder kraftigt) og kontroller om lighter er parat til brug. Hvis den ikke brænder som den skulle, se afsnittet om regulering.
Regulering: Handlingen kan kun udføres af voksne! Kun i godt ventileret rum!
Hold væk fra ild, varmekilder eller gløde! Fleste elektriske udstyr kan forårsage gnister! Hold den maksimale afstand fra ansigtet og tøjet!
Udtrykket "reguleringsskrue" betegner en ikke-krydstype skrue med en enkelt langsgående snit, mærket med + (plus) og - (minus) som beskriver rotationsretningen der øger (+) eller mindsker (-) gasstrømmens løb igennem dysen.
Til kontrollering bruger man en speciel nøgle tilføjet til nogle modeller med muligheden for at købe den hos distributøren. Hvis nødvendigt, kan reguleringen udføres med en præcis skruetrækker som er lidt afrundet sådan, at den ikke ridser lighter; denne process kan udføres på egen risiko fordi den kan føre til lighterens beskadigelse.
Flamme højdens reguleringsskrue er sædvanligvis placeret i bunden af lighter. I tilfælde af for høj eller manglende flamme reguleres lighter forsigtigt ved at dreje på skruen ved siden af påfyldnings ventil:
Til højre i retning af plus (+) for at øge flammen (større gasstrøm) eller til venstre i retning af minus (-) for at reducere flammen. Den optimale flammehøjde er 2 - 2,5 cm. Dette vedrører også produkter indbyggede i cigaretetuier eller andre usædvanlige som bordlightere, osv. med en flamme.
Advarsler: Ingen af vores forslag eller deres dele fra vores sortiment er legetøj, medmindre producenten har sat et synligt tegn på pakning, at den kan bruges af børn.
Vi oplyser, at: Lighter skal opbevares væk fra børn og produktet anses ikke som legetøj. Den må ikke lyse op i nærheden af ansigtet og tøjet. Indeholder brandfarlig gas under tryk. Lighter slukkes ved at udløsne tændingsknappen eller lukke låget, hvis den har en. Husk, at aldrig droppe en brændende eller varm lighter.
Lighter må aldrig udsættes for varmekilder over 50°C eller længerevarende sollys. Smid ikke ind i ilden. Må ikke være tændt i mere end 10 sekunder. Sørg for, at flammen er slukket efter brug.
Lighterens bestanddele - for eksempel lommekniv, åbner, cigarskærer eller pibespidse kan såre kroppen; man skal være forsigtig fordi andre skarpe genstande kan også beskadige kroppen.
Små elementer kan sluges af barnet. Skærer, stiksave eller cigarsaksen må kun anvendes til at afskære cigarender. Udskiftning af batterier bør udføres på anlægget som er prædisponeret til den.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij