COBI - Byggeklodser og bygge legetøj til børn

Cobi klodser for alle. Cobi er den største producent af byggesten i Central- og Østeuropa med salgskontorer i flere lande. Internationale salgsnet dækker over 60 lande rundt om i verden.
Cobi-klodser er udelukkende lavet i Polen baseret på europæiske ressourcer. Hvert produktionsstadium følger strenge kvalitetsstandarder, som er certificeret af de europæiske laboratorier. Vores byggeklodser er populære blandt alle aldre - 5 og 105. Børn og voksne nyder godt af timer med bygning og kreativ nydelse, samtidig med at de inspirerer deres fantasi.
Vores mest populære serie er vores lille hærsamling. Fra en lille 4x4 til et stort fly viser denne serie viser sig at oplyse sindene hos alle entusiaster i militære køretøjer. Vores 2. verdenskrig serie er den største og mest ekspansive bloksamling i verden.
Denne serie er udstyret med ægte biler og kampvogne, som Sherman og meget detaljerede fly såsom Mustang P-51. Vores Action Town-serie er en stor by, og den er omgivet af politi-, brand-, rednings- og byggekøretøjer. Hvis du vil føle en ægte spænding og eventyr - er vores nye Pirates kollektion for dig.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij