DEKORATION TIL RUNDE BORDE | Kiste til nipsting.

Varenummer: 77120
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
849,00 DKK

DEKORATION TIL RUNDE BORDE | Kiste til nipsting. Som eksperter på gavernes område har vi mange forslag, især for fyre. Se hvilke interessante gaver vi har forberedt til din mand. For ex. dette unik Veronese Steampunk Nautilus glødende ubåd med et aftageligt låg.
De dybe mørke dybder af havet er ikke fremmed for havdyr og ubåde. Ved at kombinere dem begge, vores Steampunk ubåd har gear og ventiler ikoniske til steampunk stil og fremstår som en ubåd ville fisk. Med et funktionelt LED-lys, mønstre og design pryder skallen af denne ubåd og skildre udførlige malede accenter. Basen skaber en stander til denne fisk ubåd at vise på en række forskellige overflader og denne statue er skabt af kold støbt bronze.
Vis denne steampunk fisk i nogen i dit hjem eller kontor og fremvis den kreative side af dig selv. Dette er en fantastisk gave til enhver lejlighed! En stor gave idé til en bred vifte af mennesker, især til fans af undersøiske væsner og Steampunk entusiaster.

Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri   Dimensioner:   Vægt: 895 g,   Højde 17,50cm,   Bredde 21,50cm,   Dybde: 10,00cm      Drevet af 3 x AAA batteri, ikke inkluderet.
Denne smuk Arcana shamanen figur, som du kan købe til kun kr. 849,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.
♥ Første gang du har mulighed for at købe en spektakulær statuette af Steampunk fra indsamling af vores butik for dekoration til runde borde ♥ Steampunk Nautilus ubåden er et godt valg. Forbedre samlingen af dit tilbehør ved at bringe denne utrolige Steampunk Nautilus ubåd, kiste til nipsting fra Veronese til dit hjem. Det vil se fantastisk ud på grund af det stilfulde design du kan give denne fantastiske vare som en gave til fanen af nautiske fantasier eller klassisk science fiction.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig dekoration til runde borde, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
Steampunk er en undergenre af science fiction eller videnskab fantasy, der inkorporerer teknologi og æstetiske design inspireret af det 19. århundrede industriel dampdrevne maskiner.
Selvom dens litterære oprindelse undertiden er forbundet med cyberpunk genre, er steampunk værker ofte sat i en alternativ historie i det 19. århundrede britiske klunketiden eller amerikansk "Wild West", i en post-apokalyptisk fremtid, hvorunder dampkraft har fastholdt mainstream brug, eller i en fantasiverden, der på samme måde beskæftiger dampkraft.
Steampunk kan derfor beskrives som neo-Victorian. Steampunk måske mest genkendelig funktioner anakronistiske teknologier eller retro-futuristiske opfindelser som folk i det 19. århundrede kunne have forestillet dem, og er ligeledes forankret i den æra perspektiv på mode, kultur, arkitektoniske stil, og kunst. Steampunk kan også omfatte yderligere elementer fra genrer af fantasy, horror, historisk fiktion, alternativ historie, eller andre grene af spekulativ fiktion, hvilket gør det ofte en hybrid genre. Steampunk henviser også til en af ​​de kunstneriske stilarter, tøj mode, eller subkulturer, som har udviklet fra æstetik steampunk fiktion, Victoriatidens fiktion, art nouveau design, og film fra midten af ​​det 20. århundrede.
Studio Collection, af Veronese Designes er premium mærket af de fineste håndværk. Figuriner inspireret og skabt af verdens største skatte.
Denne serie af Veronese statue er åndedrag i detaljer. Alle brikkerne er fremstillet af en komposit af reel bronze metal og og koldstøbt harpiks, og som det kan ses resultaterne er ganske forbløffende. En fantastisk ide til gave for ham og hende.
  Kaldstøbt harpiks er en betegnelse, der almindeligvis anvendes til skulptur, og betyder, at materialet er støbt uden behov for ekstrem varme i et støberi.
Det er generelt en glasfiber eller bindingsharpiks, og mange forskellige additivpulvere kan anvendes (sten, metal, glas osv.) for at give det forskellige egenskaber. I tilfælde af koldstøbt bronze bliver der normalt tilsat et egentligt bronzepulver til overfladen af materialet, mens midten er simpelthen harpiks eller harpiks med tilsat fyldstof. Dette giver produktet vægt, udseende og følelse af bronze, men til en brøkdel af prisen på en støberbronse. De fleste af de største figurer på markedet i dag i butikkerne er lavet af koldstøbt harpiks.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij