DEKORATION TIL STUEN. Polystone figur af Troldmand med hvid tiger

Varenummer: 77030
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1399,00 DKK

Fang magien med denne fortryllende figur af Troldmand med hvid tiger. En hyldest til Ruth Thompsons Arcana-maleri.

Eksklusive samlerfigurer til samlereOplev den spektakulære troldmandsfigur, inspireret af Ruth Thompsons legendariske Arcana-maleri. Lavet af håndmalet polystone og fyldt med detaljer, er denne eksklusive samlerfigur en perfekt gave til enhver, der sætter pris på magi og æstetik. Få den nu og tilføj en elegant berøring til din indretning!

Fang essensen af magi med denne enestående troldmandsfigur.

   Forestil dig en figur, der rummer den mystik og skønhed, der er forbundet med troldmænd og magi. Vores troldmandsfigur, der er inspireret af Ruth Thompsons berømte Arcana-maleri "The Magi", formår netop dette. Med en flydende hvid kappe, en magisk stav og en besværgelsesbog, vil denne figur fortrylle enhver, der ser den.

Håndmalet polystone - en mesterlig skabelse.

   Vores figur er skabt af Veronese mestre ved hjælp af håndmalet polystone, der sikrer et realistisk udseende og fine detaljer. Den nøje håndmalede overflade garanterer en trofast gengivelse af hver eneste nuance og farve, hvilket gør denne figur til et sandt kunstværk.

En opløftende dekorativ tilføjelse til ethvert rum.

   Med sin stående holdning og imponerende størrelse på 29 cm i højden, vil denne troldmandsfigur straks tiltrække opmærksomhed i ethvert rum. Uanset om det er på en boghylde, et skrivebord eller en pejs, vil figuren tilføje en elegant og magisk atmosfære til din indretning.

En sand trofasthed mod originalen.

   Vores troldmandsfigur er skabt med omhu for at fange essensen af ​​Ruth Thompsons originale maleri. De primære farver i hvid og marineblå er rige og levende og genskaber nøjagtigt paletten fra det berømte kunstværk. Denne troldmandsfigur er en ægte hyldest til både malerens talent og Veroneses dygtighed som kunsthåndværkere.

En samlerfigur for elskere af magi og æstetik.

   Hvis du er en samler eller kender en, der værdsætter skønheden i kunst og magi, vil denne troldmandsfigur være en uvurderlig tilføjelse til deres samling. Den viser ikke kun dedikationen til Ruth Thompsons kunstværk, men repræsenterer også enestående håndværk og opnåelse af kunstnerisk perfektion.

En betydningsfuld gave til at fejre tapperhed og præstationer.

   Symbolikken og betydningen af ​​troldmandsfiguren er også værd at fremhæve. Troldmænd er ofte forbundet med tapperhed, visdom og en styrke, der kommer fra deres evne til at manipulere magien. Derfor er denne figur en oplagt gave til enhver, der har opnået store bedrifter eller vist tapperhed i deres liv.

Perfekt størrelse og vægt til at udfylde ethvert rum.

   Med målene 29 cm i højden, 19 cm i bredden og 13 cm i dybden har denne troldmandsfigur den perfekte størrelse til at udfylde ethvert rum. Den vejer omkring 1,4 kg, hvilket gør den let at placere og flytte rundt efter behov. Uanset om det er i stuen, på kontoret eller i soveværelset, vil denne figur give en sofistikeret og magisk atmosfære.

Gør din indretning luksuriøs med denne dekorative figur.

   Udover at være et fantastisk samlerobjekt er denne troldmandsfigur også en luksuriøs dekorativ genstand, der vil give din indretning et elegant præg. Uanset om du er til modernisme, antikviteter eller etniske temaer, vil denne figur tilføje en sofistikeret touch og tiltrække beundrende blikke.
Tilføj denne spektakulære troldmandsfigur til din samling i dag og vær med til at fange magien fra Ruth Thompsons Arcana-maleri!

Stilfulde statuer til salg online

Materiale:
Troldmand figur er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Skulpturer til salg online til at forbedre dit hjemmemiljøDimensioner:
Vægt ca:
1,40 kg

Højde:
29,00 cm

Bredde:
19,00 cm

Dybde:
13,00 cm

 

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

   Udover Veronese figurer har vi også mange andre produkter, der opfylder praktiske, gave- og dekorationsmæssige egenskaber. Ved at klikke på billederne nedenfor finder du et udvalg af hjemmesko til hele familien, lightere og cigaretetuier, forgyldte figurer med Swarovski krystaller samt en stor samling julepynt med særlig fokus på glasjulekugler.

filt mænds hjemmesko
filt mænds hjemmesko
Sjove påskenisser
Sjove påskenisser
Julefigurer. Nissedukker hvid
Julefigurer.
Nissedukker hvid
Hjemmesko dame med gummisål
Hjemmesko dame med gummisål

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Troldmand fantasy figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige dekoration til stuen, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij