Romantiske og praktiske gaver til ham og til hende

GRATIS levering ved køb for 500 DKK i din indkøbsvogn er 0 produkter
Payments in maxgaver
avanceret søgning

Samlinger

KGaveideer til...
logo PYNT TIL HJEMMET | Billige skulpturer til hjemmet. Her du spare penge logo SWAROVSKI - Gaver til hende og ham logo COLIBRI - Lightere - unikke design logo LIGHTER | købe mere lightere for mindre penge logo STORMLIGHTERE | Billigste turbolightere, jet lightere og cigaretetui logo HANIPOL - gaver til kærester logo KRYSTA - gaver til kærester logo BØRNESKO |  Praktiske gaver til børn logo VARME HJEMMESKO | Billige sutsko til kvinder og mænd logo COBI - Byggeklodser og bygge legetøj til børn logo SIMBA - Madeleine -Charmerende gaver til pige logo Sheila Wolk - de smukkeste billeder logo LÆDER HJEMMESKO | Billige men god kvalitet hjemmesko. logo GAVER TIL KVINDE | Små gave til stor glæde. logo GAVEØNSKER TIL KVINDER | Gorgeousness af livet i et helt nyt lys. logo ROYAL DOULTON logo LYGTE | Pålidelig lyssystemer til krævende fagfolk og recreationists, som forvandler nat til dag logo SUTSKO | hjemmesko eller morgensko til kvinder, til børn, til mænd. logo FILT HJEMMESKO | varm og komfortabel filtsutsko til voksne. logo HJEMMESKO TIL FORÅR OG SOMMER | Danmarks laveste priser logo ULD OG LÆDER HJEMMESKO - til kvinder og herrer. logo FÅREULD HJEMMESKO - varme hjemmesko lavet af blødt udelukkende af ren uld. logo GAVESÆT | Billige Gaver Til Ham og Gaver Til Hende. logo BRYLLUPSGAVE IDEER | Mest interessante forslag i Danmark logo CIGARETETUIER | Fremstillet i Tyskland. logo BEDSTE HJEMMESKO | Kun ægte læder, filt og uld.

DRENGE SKO

En stor samling af drengesko tilskynder til legen i jagten på bolden eller til at hoppe i sjippetov.
Slut af sommeren og begyndelsen af skoleåret kunne være perioden, som børn ikke har negative associationer med. Denne periode er vigtig ikke kun for forældrene der ønsker at deres barn husker den tid som godt som muligt, men især for børn, der bliver nødt til at sige farvel til verden af sjov og velkomme videnskabens verden. Så er det værd at give barnet en gave og håbe, at takket være den vil det have kun positive associationer med skolen og vil starte dets uddannelse med glæde. Der er en masse af forskellige ideer om en glædelig indgang i verden af skolen og takket være dem kunne begyndelsen af skoleåret være en periode fuld af glæde og positive følelser både for børn og deres forældre. Skolesko i anledning af starten af skoleåret kan være meget nyttigt i læring, men også gøre, at børnene vil nyde at gå i skole.
En stor samling af tekstilsko tilskynder til legen i jagten på bolden eller til at hoppe i sjippetov.
Hver time brugt ved skolens skrivebord bliver til en ren fornøjelse. Et høj kvalitet af bomuldsstof sikrer en fri luftcirkulation mens de bløde, fleksible såler tilpasser sig til de elastiske bevægelser af foden. En nem slip-on og regulering sikrer en korrekt tilpasning til barnets fod og farvede broderier og print færdiggør de sidste detaljer.
En profylaktisk indsats: Indsatser brugt i vores sko har antibakterielle egenskaber og sikrer absorption af sved. De er fremstillet af det naturlige skind og latex-skum der indeholder det aktive kul der absorberer en ubehagelig lugt fra fødder. Derudover absorberer de stød mens man går, bringer lindring til trætte fødder og den perfekte kurvede form af indsatser sikrer en korrekt stabilisering af foden.
Bekymret over sikkerheden af vores børn har vi anbragt afspejlende elementer i udvalgte modeller af børnesko som i væsentlig grad øger synligheden af børn på vejen. Anvendelsen af afspejlende elementer i skoen gør, at barnet ses i bilens lyser fra en afstand på 150-250 meter. Således øger de førerens opmærksomhed og koncentration. Dette sikrer, at vores børn er mere sikre når de vender hjem på en overskyet dag.
En profylaktisk indsats: Indsatser brugt i vores sko har antibakterielle egenskaber og sikrer absorption af sved. De er fremstillet af det naturlige skind og latex-skum der indeholder det aktive kul der absorberer en ubehagelig lugt fra fødder. Derudover absorberer de stød mens man går, bringer lindring til trætte fødder og den perfekte kurvede form af indsatser sikrer en korrekt stabilisering af foden.
Sålen: Tilpasset til alder og anatomi af barnets fødder. De er fleksible med kontrastfarver og interessante udhuling på slidbanen sikrer en god greb til underlaget. En høj og bred spids tillader fri bevægelse af tæerne og hindrer skadelige undertrykkelser.
Over 95% af børnene er født med sunde fødder som kan kaldes et mesterværk af naturen. Foden består af 28 knogler, 107 ledbånd og 19 muskler. Ledene og senerne sikrer, at fødderne giver en tilstrækkelig støtte til kroppen og sikrer evnen til at bevæge sig. Om dette naturlige vidunder vedvarer afhænger af korrekt fodtøj. Det er derfor sælger vi børnesko der tage hensyn til den naturlige udvikling af barnets fødder. Børn bruger flere timer om dagen i børnehave og skole så er det meget vigtigt hvad slags sko har de på.
Skoene tilskynder børnene til aktiv legen og bevægelse.
 

Alle rettigheder forbeholdt MaxGaver 2011 Design og udførelse - GOshop butikker

Sitemap Tilbage til forsiden
Ładowanie...