FEDE GAVER TIL HENDE | Fortuna gudinde smuk figur.

Varenummer: 75254
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
599,00 DKK

FEDE GAVER TIL HENDE | Fortuna gudinde smuk figur. Ligesom grækerne foran dem, romerne havde guder og gudinder, der indeholdt alle aspekter af deres liv. Fortuna, afbildet her i Lady Fortuna statue, var den romerske gudinde for lykke og rigdom, samt den guddommelige personificeringen af ​​held.
Fortuna var en abstrakt guddom, en der ikke altid kommer i fælles tilbedelse, og hun blev ofte set som en lunefuld gudinde, da hun skænket både held og dårlige. I denne statue, ser vi hende mere almindeligt accepteret rolle som gudinde for lykke og rigdom, da hun er afbildet som en smuk ung gudinde, der klæder sig i en løs, flyder romerske robe. Fjervildt vinger strækker sig fra ryggen, og i den ene hånd, hun holder et overflødighedshorn horn fra som flyder et væld af mønter. Bunden af statuen består af et større antal mønter, der støtter gudinde i hendes position. Denne statue er imponerende udformet i koldt støbt bronze, som er en form for kold støbt harpiks, der er blandet med pulveriseret bronze at give statuen en mere metallisk, bruneret nuance. Det er også håndmalede, hvilket giver statuen noget farve samtidig øge sin glans og dens detaljer. Hun kan bringe held og lykke og uheld på lige fod, og, i form af denne Lady Fortuna statue, kan hun også bringe god stil til din indretning, hvor hun vil fungere som et fyrtårn af intriger til alle dem, der ser hende. Det kan ikke være svært at være kreativ i valget af billige figurer til hjemmet  hvis du besøger vores gavebutik. Giv en gave som er lidt andre end normalt. Smuk "Veronese" skulptur - stående af gudinden Fortuna.  Ideel dekoration til hjemmet og flot gave.Dimensioner:
Vægt:  1018 g,    Højde: 28,50 cm,   Bredde: 14,00 cm,   Dybde:  9,50 cm
♥ Hvis du kan lide vores billig og fede gaver til hende, bestil smuk Fortuna figur i dag ♥ Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer eller figurer og pynteting til alle rum og kontor, du kan har et lille museum i dit hjem. Fortuna er i romersk mytologi personificeringen af held. Vi er stolte af at præsentere Veronese brand, der er kendt for sine fremragende kvaliteter og fantastisk håndværk, er hvert design copyrighted af Veronese mærke. " Veronese " mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt, når vores kunder modtager dem. Ethvert individ designs er ophavsretligt beskyttet af Veronese. Gave boxed og omhyggeligt beskyttet i polystyren indvendig emballage. Hver brik er inspiceres før forsendelse.
 
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig fede gaver til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij