FEDE JULEGAVER. Charmerende figur af Don Quixote og Sancho Panza

Varenummer: 75196
Tilgængelighed: IKKE PÅ LAGER
1399,00 DKK

Et imponerende og meget detaljeret figur, der fanger Don Quixotes og Sancho Panzas tidløse karakterer på en slående og mindeværdig måde.

Figur af Don Quixote og Sancho PanzaEn fremragende tilføjelse til enhver samling af kunst eller litteratur-relaterede memorabilia, og en vidunderlig påmindelse om den rige historie og kultur i Spanien.

   En figur lavet af polystone dækket med et lag bronze og modelleret efter bronzemonumentet Don Quixote og Sancho Panza på Plaza de España i Madrid er et fantastisk kunstværk. Polystone, også kendt som harpiks, er et holdbart materiale, der ofte bruges til figurer, fordi det kan støbes til indviklede former og er modstandsdygtigt over for slid.

   Figurens polystonebase er omhyggeligt udformet til at ligne figurerne af Don Quixote og Sancho Panza, og fange deres ikoniske positurer og udtryk som afbildet i det originale bronzemonument. Polystenen ville derefter blive belagt med et lag af bronze, hvilket ville give figuren en smuk, metallisk glans, der ville ligne udseendet af det originale bronzemonument.

   Detaljerne på figuren er udsøgte, med hver eneste detalje af karakterernes rustning, tøj og funktioner omhyggeligt udformet for at fange essensen af den originale skulptur. Ansigterne på Don Quixote og Sancho Panza ville være særligt bemærkelsesværdige, med deres udtryk, der formidler den humor og menneskelighed, der har gjort disse karakterer så elskede.

   En figur lavet af polystone dækket med et lag bronze og modelleret efter bronzemonumentet Don Quixote og Sancho Panza på Plaza de España i Madrid er et fantastisk og imponerende kunstværk, der ville være en slående tilføjelse til enhver samling.

   Bronzefiguren af Don Quixote på en hest og Sancho Panza på et æsel, der rider side om side, kan være en tankevækkende gave til mange lejligheder, såsom en fødselsdag, jubilæum, pensionering eller som en takkegave. Det kan også være en glimrende gave til en, der er fan af Miguel de Cervantes' roman "Don Quixote", eller en, der sætter pris på litteratur og kunst.

   Don Quixote og Sancho Panza er to af de mest kendte litterære karakterer i spansk litteratur. De er hovedpersonerne i Miguel de Cervantes' roman "Don Quixote", der blev udgivet i 1605. Don Quixote er en romantisk og idealistisk ridder, der går på en søgen efter at genoplive ridderligheden, mens Sancho Panza er hans loyale væbner og følgesvend.

   Symbolikken i disse to karakterer er rig og kompleks. Don Quixote repræsenterer fantasiens kraft, jagten på idealer og kampen mod konformitet og middelmådighed. Han er et symbol på det menneskelige ønske om at opnå noget, der er større end en selv. På den anden side er Sancho Panza et symbol på realisme, praktisk og jordnær visdom. Han repræsenterer fornuftens stemme og behovet for balance i livet.

   Sammen repræsenterer Don Quixote og Sancho Panza den menneskelige tilstand: Kampen mellem idealisme og realisme, fantasi og praktisk. De legemliggør ideen om, at livet er en rejse, og at jagten på lykke kræver en balance mellem vores drømme og vores realiteter.

   Ved at give en bronzefigur af Don Quixote og Sancho Panza giver du ikke kun et smukt kunstværk, men også et stærkt symbol på den menneskelige ånd. Det er en påmindelse om, at vi alle har evnen til at drømme, stræbe efter storhed og finde balancen mellem vores forhåbninger og livets realiteter.

   Figuren af Don Quixote og Sancho Panza kan også tjene som en påmindelse om vigtigheden af at forfølge vores drømme og idealer, samtidig med at den er funderet i virkeligheden. Det kan også tjene som et symbol på den vedvarende popularitet og indflydelse fra romanen "Don Quixote", som betragtes som et af de største værker i spansk litteratur.

Materiale:
Figur af Don Quixote og Sancho Panza er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Højde: 36,00 cm
Bredde: 16,00 cm
Dybde:  24,00 cm
Vægt:  ca 3,00 kg,

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

Don Quixote og Sancho i Madrid
Bronzestatuer af Don Quixote og Sancho Panza på Plaza de España i Madrid, Spanien

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Figur af Don Quixote og Sancho Panza kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige, fede julegaver af pynt til hjemmet, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij