FØDSELSDAGSGAVE HENDE | Påfugl, forgyldt figur.

Varenummer: 122-0021
Tilgængelighed: PÅ LAGER
299,00 DKK
FØDSELSDAGSGAVE HENDE | Påfugl, forgyldt smuk figur. Maxgaver har oprettet en indsamling hende og ham. Indsamling af sarte nipsgenstande / trinkets til dit websted eller på hylden sølv og / eller guld, med krom, altid med de mest berømte og originale Swarovski krystaller. Håndværkere af "Spectra" gjort en stor indsats at deres produkter karakteriseret ved unikke og høj kvalitet. Ideel til små, men i stil original gave. En statelig påfugl med en udbredt fjer. Helt sikkert vil den gerne stolt gå på hylden af din reol. Dekoreret med 18 Swarovski krysteller. Den vil sikkert begejstre elskere af disse sjældne dyr.
♥ Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik fødselsdagsgave hende, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en smuk, forgyldt påfugl figur af Swarovski i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Hvad er mere romantiske end et flot påfugl ? Producent: Union Crystal
Antallet af krystaller: 18,          Materiale: metal belagt 24 karat guld
Dimensioner:  14cm x 8cm,     Vægt: 10 g
Pakke: farve æske
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig fødselsdagsgave hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
Swarovski Virksomheden blev grundlagt i 1895 af glassliber fra Tjekkiet, Daniel Swarovski. Fabrikken blev placeret i det område af Østrig i Wattens, som nu er et museum Crystal World. For at skabe høj kvalitet sten, ofte ikke kan skelnes fra diamanter, anvende ovn til smeltning af krystal og maskine til industriel slibning af krystaller. Swarovski krystaller blev båret af mange berømtheder: Marilyn Monroe, Maria Callas, Marlene Dietrich, Tina Turner og på kommando af den britiske dronning Victoria, stor fan af Swarovski krystaller, lavet dubletter af alle de britiske kronjuveler.

 

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij