FØDSELSDAGSGAVE TIL HENDE. Fantastisk smykkeskrin i Fabergé-stil æg

Varenummer: 792-3006
Tilgængelighed: IKKE PÅ LAGER
799,00 DKK

Fantastisk smykkeskrin i Fabergé-stil æg

    Udsøgt Faberge stil æg og smykkeskrin lavet til at ligne de berømte russiske kejserlige ornamenter. Leder du efter den rigtige julegave til konen, kæresten, mor, søster, veninde eller mormor? Det kan du heldigvis finde her, hvor vi har samlet et stort udpluk af forskellige julegaver til hende, så der er noget indenfor alles smag, stil og personlighed. F.eks. ideel gave til den særlige lejlighed. Et smykkeskrin i form af et æg i Faberge stil. En charmerende og enestående gave, perfekt ril opbevaring af smykker og at anbringe på et iøjnefaldende sted.

fødselsdagsgave til veninde

   Hvis du kan lide vores fødselsdagsgave til hende, bestil smuk smykkeskrini dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.  Et fantastisk forslag til en smuk, unik og eksklusiv bryllupsgave til veninde eller en julegave til mor.

DIMENSIONER:   H: 12cm

   Faberge Egg: historien om ambitioner og uberegnelige rigdomme af de nye hersker i Rusland og oligarkerne. Juveleren og iværksætteren Carl Faberge udformede hans eponymous æg fra ædelstene og ædle metaller i hans Sankt Petersborgs værksted. Den første blev præsenteret af tsar Alexander III til sin kone, kejserinde Maria Fedorovna, i påsken i 1885, en årlig tradition som hans søn nicholas ii fulgte med æg til sin mor og kone hver påske søndag.
  I øjeblikket når de originale æg astronomiske priser på auktioner.
Det er meget lettere at købe i dag julekugler inspireret af berømte æg, vedhæng eller ringe, ikke nødvendigvis lavet af ægte sten, selvom deres ejere helt sikkert lever drømme om en rigtig samling af dekorerede mesterværker. Vores Faberge æg som en smuk smykkeskrin kan også opfylde drømme for enhver kvinde, der kan lide at omgi sig med smukke genstande.
   Så tænk ikke for længe på,  hvad skal jeg ønske mig kvinde og køb bare denne usædvanligt smukke smykkeskrin som gaven til hende. Selvfølgelig du vil ikke begå en fejl, hvis du sætter inde først nogle små guld smykke.
Kejserlige Fabergé æg er små, men overdådige påmindelse om dynastiets store regeringstid. Naturlige æg har i århundreder symboliseret frugtbarhed, rigdom, kærlighed, lykke og lykke.
Fås i en dekorativ boks, så det er også en god gave.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige fødselsdagsgave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij