GAVE TIL ADVOKAT | Stor figur af Justitia gudinde.

Varenummer: 76878
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1699,00 DKK

GAVE TIL ADVOKAT | Stor figur af Justitia gudinde. Retfærdighed er et universelt begreb, og uanset hvor du kommer fra, er det noget, som mange stræber efter. Den Justicia Statue er en ikonisk skildring af Fru Justitia, der symboliserer dette vigtige begreb. Hun bærer løs, flyder rober, der giver hende en antikke romerske udseende, mens i hånden, hun har en vægt, der er designet til at veje sandhed mod løgn.
Hun ser ud som en ung kvinde, der bærer en blindfold for at symbolisere at retfærdigheden er blind overfor hvem retfærdigheden øves. I hendes anden side holder hun et sværd, som omfatter retfærdighed slående ned De, der viser sig falsk og uretfærdig. Hun står på toppen bøger, der hviler oven på en kvadratisk base, der holder denne statue støt og stabil.
Det er også hånd malet, ikke kun for at styrke sin detaljer og glans, men også for at give den farve, som gør denne statue desto mere imponerende at se på. Dette er en ikonisk figur af myter og legender, og hun gør det til en god tilføjelse til ethvert kontor, især hvis dette kontor hører til en advokat eller en dommer. Det gør også er en stor gave til enhver, der holder sig selv for at være en fans af aldre gamle myter og legender, hvorfra Fru Justitia komme først.
Denne figur er lavet af bronze-belagt resin blanding. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i din bogreol i hvert værelse så godt og på kontoret. Unikke gaver i anledning af forskellige festlige dage, fødselsdag, helligdage eller en forfremmelse på arbejdspladsen.

Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.                          Dimensioner:    Højde: 50,50 cm,   Bredde: 15,50 cm,   Dybde:  17,00 cm
Denne smuk Justitia gudinde figur, som du kan købe til kun kr. 1699,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.
♥Hvis synes du det kunne være en gode forslag for gave til advokat, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk Justitia gudinde figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥

Hvis du er interesseret i andre størrelser figurer af Themis du kan klikke på nedenstående links:
Højde: 32,00 cm.: FIGURER TIL KONTORET |
JUSTITIA | Smuk figur.
Højde: 20,00 cm.:
GAVE TIL JURIST | Justitia med ur. Eksklusiv figur.
Højde: 75,00 cm.:
RETFÆRDIGHEDS GUDINDE | Figur - kontor dekoration.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig gave til advokat, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]