GAVE TIL CHEFEN. Dekorative og majestætisk bronze buste af tigerhoved

Varenummer: 76536
Tilgængelighed: PÅ LAGER
899,00 DKK

Imponerende og majestætisk tigerbuste. Unik dekoration til dit hjem og kontor.

pynt til stuenSkab en banebrydende lndretning med vores dekorative tiger figur.

   Opdag den betagende skønhed i vores dekorative tigerbuste. Lavet af Veronese-mestre med polystone og dækket af høj kvalitetsbronze. Perfekt som gave til en særlig person eller som en unik dekoration til dit hjem eller kontor. Få fat i denne imponerende figur og tilføj et strejf af majestæt og elegance til dit rum.

Dyk ned i majestæt og skønhed med unikke dekorative figur.

   Velkommen til vores netbutik, hvor vi præsenterer en imponerende og majestætisk figur - vores dekorative tigerbuste. Vores eksklusive udvalg af dekorative figurer er designet til at tilføje en unik elegance til ethvert hjem eller kontor. Og denne tigerbuste er intet mindre end en visuel sensation. Lad os dykke ned i detaljerne og opdage, hvorfor du skal købe denne enestående dekoration.

Dykk ned i tigerens verden med omhyggeligt skulpturerede figur.

   Vores tigerbuste er skabt af de dygtige Veronese-mestre ved hjælp af polystone og dækket med bronze af højeste kvalitet. Med en imponerende højde på 30 cm er denne figur velegnet til at blive udstillet på en hylde eller en lille piedestal. Den fangede vores opmærksomhed med sine dybe og realistiske detaljer, der bringer tigerens vilde og majestætiske træk til live. Denne buste er en fejring af naturens skønhed og symboliserer styrke og intelligens.

En dekorativ skat til stuen. Giv din stue en sublim og stilfuld opgradering.

   Når man betragter vores tigerbuste, kan man ikke undgå at bemærke de subtile variationer i brunens farve, der fremhæver bestemte områder af busten og skaber en følelse af dybde og kontrast. Kunstneren har lagt vægt på at fange hver eneste detalje af tigerens ansigt, og resultatet er en figur, der udstråler en følelse af ro og kraft. Øjnene udtrykker fokus og intelligens, mens det rolige udtryk afslører tigerens majestæt.

Opdag den unikke elegance og dybde af vores tigerbuste.

   For at sikre stabilitet og solid støtte står denne imponerende figur på en solid base. Basen er udskåret med inspiration fra naturlige klippeformationer og komplementerer figurens elegance og skønhed. Denne dekorative figur er ikke kun et kunstværk, men også et symbol på naturens mangfoldighed og vores forbindelse til dyreverdenen.

Et symbol på styrke og intelligens. Den perfekte gave til din far.

   Vores tigerbuste er mere end bare en dekorativ genstand - den er en unik skulptur, der vil imponere samlere og elskere af smukke kunstværker. Den er også den perfekte gave til særlige lejligheder. Overvej at give denne figur som en fødselsdagsgave til din far, der vil sætte pris på dens symbolik og elegance. Eller præsentér den som en gave til din chef som en gestus af taknemmelighed og anerkendelse. Uanset hvem du giver denne buste til, vil den utvivlsomt være et mindeværdigt og værdsat stykke.

Et unikt udtryk for skønhed og kraft. En ideel gave til din chef.

   Derudover er denne dekorative figur også velegnet som en gave til chefen. Den viser din påskønnelse og giver et stilfuldt touch til deres kontor eller arbejdsrum. Din chef vil sætte pris på den unikke symbolik og den omhyggelige håndværksmæssige kvalitet, som figuren repræsenterer.

   Tag fat i vores imponerende tigerbuste i dag og tilføj et strejf af majestæt, elegance og symbolik til dit hjem eller kontor. Gå ikke glip af denne mulighed for at erhverve en dekorativ figur, der vil fremhæve din personlige stil og skabe et visuelt fokus i ethvert rum. Så tøv ikke med at opgradere dit hjem eller give en særlig gave til en elsket person. Køb vores unikke tiger-buste i vores netbutik i dag og nyd skønheden og symbolikken i dette fantastiske kunstværk!

dekoration til dit hjem
Materiale:
Buste af tigerhoved figur er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

dekorative dyre figurerDimensioner:
Vægt:  2130 g
Højde: 30,00 cm
Bredde: 15,00 cm
Dybde:  13,00 cm

 

Dyremotiverede dekorationsfigurer til soveværelsetPolystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

   Udover Veronese figurer har vi også mange andre produkter, der opfylder praktiske, gave- og dekorationsmæssige egenskaber. Ved at klikke på billederne nedenfor finder du et udvalg af hjemmesko til hele familien, lightere og cigaretetuier, forgyldte figurer med Swarovski krystaller samt en stor samling julepynt med særlig fokus på glasjulekugler.

julemand til hænge på juletræet
julemand til hænge på juletræet
Hjemmesko herre med gummisål
Hjemmesko herre med gummisål
LAMMESKINDS SUTSKO BØRN
LAMMESKINDS SUTSKO BØRN
glas julekugle i form lysestage-lanterne
glas julekugle i form
lysestage-lanterne
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Tiger figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gave til chefen, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij