GAVE TIL FAR OG SØN | R.M.S Titanic klodser + 6 år

Varenummer: CO-1914
Tilgængelighed: PÅ LAGER
449,00 DKK
GAVE TIL FAR OG SØN | R.M.S. Titanic klodser + 6 år. R.M.S. Titanic er en smuk model af den legendariske liner, der tragisk sank på sin jomfrurejse i 1912. Cobi Titanic RMS, blev specielt designet og fremstillet til ære for 100-årsdagen for Titanic jomfrurejse. Designere arbejdede på alle detaljer for at skabe en perfekt afspejling af dette storslåede skib.
Denne 500 stykke model er lige så egnet som et legetøj eller pynt og vil bringe glæde til poetisk skibsbyggerens unge og gamle.
Som originalen har COBI-skibet 4 skorstene, skib diffusorer, talrige dæk, redningsbåde, master og roterende propeller. Derudover er der mulighed for at installere hjulene, der tillader køre det på gulvet eller gulvtæppet. Sættet indeholder 500 stk. Efter at have bygget har en længde på 58 cm og højde 15 cm. Denne vare er en god tilføjelse til den udvidede COBI kollektion og er en stor idé til bedste gave til 6 årig og til de ældre.
R.M.S. Titanic før katastrofen.
Hvis du tror, at dette fantastiske model af Titanic kan være en god gave til far og søn, tøv ikke et øjeblik, købe det nu. I Maxgaver købe det til den bedste pris. Et barns smil og deres fædre er uvurderlig og det der derfor værd at fremkalde smile ved hjælp af en unikke gaver.Her vil du finde nem at følge samlevejledning:
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gave til far og søn, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]