GAVE TIL HENDE | Musikdåse med forgyld ballerina

Varenummer: 122-0065
Tilgængelighed: PÅ LAGER
399,00 DKK
GAVE TIL HENDE | Musikdåse med forgyld ballerina fra Swarovski i laveste pris. Fænomenalt smukke, belagt med 24-karat guld og dekoreret med tre transparent krystal figur afbilder forgyld ballerina. Figuren kommer med en luksuriøs kollektion af Swarovski Crystals. Mærke der er kendetegnet ved høj kvalitet og præcision grinde krystaller. Figurinee har en musikdåse med en fjedermekanisme med knop fra undersiden. Ingen batterier kræves. Figuren ser meget imponerende. Hele smukt og solidt konstrueret. En usædvanlig figur med Swarovski krystaller uden tvivl, er egnet til en unik gave, især for at fejre bryllupper, jubilæer, Valentinsdag eller fødselsdag. Det vil være en ære til hver ejer og smukke dekoration selv til mest beskedne interiør.
♥ Hvis du kan lide vores bedste gave til hende, bestil smuk figurine af musikdåse med forgyld ballerina i dag. Koster kun 399 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger ♥ Hvis du beslutter dig for at købe figuriner fra kollektion af Swarovski, du kan oprette en enestående indretning til ethvert rum i huset, lejlighed og kontor. Samtidig hver figur er også en rigtig god idé som en gave til forskellige lejligheder. Musikdåse med ballerina ser virkelig særdeles godt, og helt sikkert vil være en vidunderlig dekoration af et rum eller en gave til en person tæt på dig. Hos os finder du de bedste gaveideer til din mand, kæreste, far eller bror i julegave! Gratis levering fra 499kr. Forgyldt musikdåse med Swarovski krystaller til en gave, der vil være et smukt minde resten af livet.Manufacturer: Union Crystal.

Dimensioner: 

Vægt: 15 g,   Højde: 15,00cm,   Bredde: 8,00cm,   Dybde:  3,30   

Materiale: metal belagt med 24 karat guld.    Antallet af krystaller: 3
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig gave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij