Smuk pyntefigur af forelsket alfer. Vælg den perfekte gave til hende

Varenummer: 68708
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1549,00 DKK

Skab et magisk øjeblik med romantiske alferpar figur. Unik Valentinsdag gave til hende.

pyntefigurerOpdag vores fortryllende bronzefigur af et ungt alferrpar i et kyssøjeblik. Perfekt som Valentinsdag gave til hende eller som en romantisk gave til par. Skab en tidløs og dekorativ atmosfære i hjemmet med denne elegante stue dekoration. En betagende gaveidé til Valentinsdag eller en fortryllende bryllupsgave til par.

Gør Valentinsdag ekstra speciel med vores betagende alferpar.

   Er du på udkig efter den perfekte gave til din elskede? Ønsker du at skabe et magisk øjeblik, der vil blive husket for evigt? Så behøver du ikke lede længere! Vores romantiske alferpar-figur er den ultimative gave til elskere, en sand Valentinsdag gaveidé, og en dekorativ skat, der vil tilføje elegance til ethvert hjem.

En dekorativ og betydningsfuld gave til elskere. Værdifuld kunst til at fange fantasien.

   Når du ser vores alfer figur, vil du straks blive fanget af dens visuelle skønhed og de detaljerede træk. Figuren er skabt af Veronese-mestrene ved at anvende polystone dækket med høj kvalitet bronze. Den unge alferdreng sidder på en stenafsats med mos, der skaber en fortryllende og naturlig ramme. Han har et drilsk smil og et ansigt fuld af forventning og ømhed, mens han ser på alferpigen.

Oplev kærlighedens magi med vores elegante bronzefigur.

   Alferpigen står ved siden af ham med en yndefuld kropsholdning, der udtrykker både selvtillid og hengivenhed. Hendes majestætiske vinger er spredt bag hende, og hun holder forsigtigt drengens ansigt med sine hænder. I et øjeblik af ømhed bringer hun sine læber tæt på hans, og et magisk kys bliver fanget. Hendes lange, bølgede hår falder ned ad ryggen, og en blomst i håret symboliserer deres forbindelse til den naturlige verden.

Bring romantik ind i hjemmet med vores smukke stue dekoration.

   Vingerne på begge alfere er takkede og æteriske i deres udseende. De indviklede mønstre og teksturer fanger lysets og skyggens spil og tilføjer dybde og dimension til figuren. Vingerne omgiver parrets omfavnelse og skaber en fængslende og harmonisk komposition. De brune farver med nuancer af grønt og rødt tilføjer et tidløst og elegant touch til figuren, mens den subtile patina og blanke bronzefinish giver den en varm og indbydende glød.

Skab et varigt minde om kærlighed med vores unikke figur.

   Vores romantiske bronzefigur indeholder essensen af ungdommelig kærlighed og elvermagi. Den fungerer som et kunstværk, der vækker følelser og fanger fantasien hos dem, der ser det. Uanset om du ønsker at give en Valentinsdag gave til hende eller skabe et mindeværdigt øjeblik på et bryllup, vil vores elverpar-figur være den perfekte gave.

Giv din elskede en gave, der vil skabe et magisk øjeblik og minde jer begge om den dyrebare kærlighed, I deler. Køb vores romantiske alferpar-figur i dag og lad kærligheden blomstre i dit hjem.

Nogle situationer, hvor denne figur ville være den perfekte gave:

    Valentinsdag: Valentinsdag er kendt som kærlighedens dag, og vores elverpar-figur er den ideelle Valentinsdag gave. Overrask din partner med denne romantiske gestus og skab et øjeblik af ægte magi og kærlighed.

    Jubilæum: Fejr jeres kærlighedsjubilæum med denne smukke figur. Det er en måde at minde jer om alle de vidunderlige øjeblikke, I har delt, og at fortsætte med at skabe nye minder sammen.

    Bryllup: Hvis du leder efter en bryllupsgave, der er både betydningsfuld og dekorativ, er vores elverpar-figur det perfekte valg. Det symboliserer evig kærlighed og vil være en smuk påmindelse om den særlige dag.

    Fødselsdag: Overrask din elskede på deres fødselsdag med denne romantiske gave. Det vil vise, hvor meget du holder af dem og ønsker at fejre deres eksistens.

    Forlovelse: Hvis du planlægger at fri til din partner, kan denne figur være en fantastisk del af øjeblikket. Det vil tilføje en ekstra dimension af romantik og skabe et mindeværdigt øjeblik for jer begge.

Uanset om du giver denne figur som en gave til din partner, ægtefælle, kæreste eller en ven, vil den med sikkerhed vække følelser og bringe et strejf af romantik til ethvert hjem. Lad vores elverpar-figur være symbolet på jeres kærlighedshistorie og skab et magisk øjeblik, der varer evigt. Bestil vores romantiske alferpar-figur i dag og bring romantik og skønhed ind i dit hjem eller overrask en særlig person med denne unikke gave. Giv udtryk for din kærlighed på en betydningsfuld og dekorativ måde med vores fortryllende bronzefigur.

kæreste gave
Materiale:
Alfe figurer er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

 

Dimensioner:

Vægt: mere end 2,50 kg

Højde: 40,00 cm

Bredde: 30,00 cm

Dybde:  22,00 cm



alfe figurer

 

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

   Udover Veronese figurer har vi også mange andre produkter, der opfylder praktiske, gave- og dekorationsmæssige egenskaber. Ved at klikke på billederne nedenfor finder du et udvalg af hjemmesko til hele familien, lightere og cigaretetuier, forgyldte figurer med Swarovski krystaller samt en stor samling julepynt med særlig fokus på glasjulekugler.

Hvid og blå glas julekugler
Hvid og blå glas julekugler
HJEMMESKO. Lammeskinds sutsko dame
HJEMMESKO lammeskind dame
LAMMESKIND HJEMMESKO DAME
LAMMESKIND HJEMMESKO DAME
glas julekugler i grøn glitter
glas julekugler
i grøn glitter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Alferpar figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig gave til kæresten hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij