Romantiske og praktiske gaver til ham og til hende

GRATIS levering ved køb for 500 DKK i din indkøbsvogn er 0 produkter
Payments in maxgaver
avanceret søgning

GAVE TIL KOLLEGA | Forbløffende Steampunk pistol.

Lager status: PÅ LAGER

Varenummer: 76840

GAVE TIL KOLLEGA | Forbløffende Steampunk pistol på en spektakulært stand - fantastisk figur. Denne skønne bronzebelagt pistolfigur til dekoration af hjemmet, bestemt du ikke set. Således bør det ikke være en overraskelse at vi fandt ud af at de fleste mennesker, der er interesseret i Steampunk også er fascineret af Steampunk våben. Her er en fantastisk Steampunk våben, som minder dig om, at våben er beregnet til at dræbe, uanset hvor smukke de ser ud. Plettet og viser tegn på slid, den antikke pistol stod udstillet i aeronauts kontor, hearkening tilbage til sit tidligere liv som privatkører. Vis dette Steampunk pistol og drømmen om eventyr. Denne ikke-fungerende pistol replika er lavet af kold støbt bronze. Det har været håndmalet i metalliske nuancer af guld, rød og sølv langs metalbeslag. Træet korn håndtag byder rige nuancer af brunt, giver det en realistisk udseende. Denne pistol model gør en stor gave til enhver Neo victorianske eller eventyrer entusiast.
En mekanisk hånd, behandskede i chainmail og metalplader, stiger fra bunden af ​​denne dekorative pistol stativ. Er meget detaljeret og hånd malet i nuancer af sort, guld og rød. Toppen af ​​basen har en sølv-tone mesh mønster indlagt. Siderne af basen er blevet udsmykket med gotiske Akanthusblad motiver. Røde tandhjul med guld tone fittings dekorere den nederste halvdel af handsken.

Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.
Dimensioner:  Højde: 13,00 cm,   Bredde: 23,00 cm,   Dybde:  7,00 cm
Denne smuk Steampunk pistol figur, som du kan købe til kun kr. 1199,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.
♥ Første gang du har mulighed for at købe en spektakulær Steampunk pistol fra indsamling af vores butik for gave til kollega ♥ Den Steampunk pistol er et godt valg, og byder på en antikke udseende, der er temmelig imponerende at se. Vores unik butik er sted med forkælelse til dig. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores Steampunk statuer samleobjekter!
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billig gave til kollega, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk
Steampunk er en undergenre af science fiction eller videnskab fantasy, der inkorporerer teknologi og æstetiske design inspireret af det 19. århundrede industriel dampdrevne maskiner.
Selvom dens litterære oprindelse undertiden er forbundet med cyberpunk genre, er steampunk værker ofte sat i en alternativ historie i det 19. århundrede britiske klunketiden eller amerikansk "Wild West", i en post-apokalyptisk fremtid, hvorunder dampkraft har fastholdt mainstream brug, eller i en fantasiverden, der på samme måde beskæftiger dampkraft.
Steampunk kan derfor beskrives som neo-Victorian. Steampunk måske mest genkendelig funktioner anakronistiske teknologier eller retro-futuristiske opfindelser som folk i det 19. århundrede kunne have forestillet dem, og er ligeledes forankret i den æra perspektiv på mode, kultur, arkitektoniske stil, og kunst.
Steampunk kan også omfatte yderligere elementer fra genrer af fantasy, horror, historisk fiktion, alternativ historie, eller andre grene af spekulativ fiktion, hvilket gør det ofte en hybrid genre.
Steampunk henviser også til en af ​​de kunstneriske stilarter, tøj mode, eller subkulturer, som har udviklet fra æstetik steampunk fiktion, Victoriatidens fiktion, art nouveau design, og film fra midten af ​​det 20. århundrede.

Alle rettigheder forbeholdt MaxGaver 2011 Design og udførelse - GOshop butikker

Sitemap Tilbage til forsiden
Ładowanie...