GAVE TIL MANDEN | Super varme hjemmesko herre.

Varenummer: 024M
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK279,00

GAVE TIL MANDEN | Super varme hjemmesko herre. Når det er koldt om fødderne, er det godt med varme og behagelige sutsko til far og farfar. Meget varmt og hyggeligt gave til mænd. 100% naturlige merino uld sutsko. Såler og toppen af tøfler og hjemmesko er lavet af ruskind. Af høj kvalitet gave til enhver smag og til enhver pengepung. 100% tilfredshed garanteret.
Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelse egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Hjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at uld hjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Bær også sådanne sko er ofte anbefales til folk med nedsat cirkulation. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. Uld rig lanolin, der bringer lindring af gigt, radiculitis og andre sygdomme i muskler og led, samt at fremskynde heling af sår og knoglebrud. Øvre del er lavet af ruskind, inderste del og hælen på tøflerne lavet af fåreuld. Fødder i en hjemmesko ikke sveder som uldfibre giver naturlig luftcirkulation - godt absorbere og fordampe fugt.
Varme hjemmesko i fåreuld er et moderne, komfortabelt og varmt forslag til mænd i alle aldre.

• Viser alle fordelene ved de fleste, hvis bæres på bare fødder.
• Beskytter menneskelige fødder, ikke blot fra den kolde, men fra varmen.
• Naturlig uld fiber af sådanne sko har en høj varmekapacitet, som giver benene ikke fryse ved meget lave temperaturer.
•  Iført på bare fødder, dette fodtøj har en massage effekt. Ved friktion skabes det elektrostatiske felt, som forbedrer blodcirkulationen.
 ♥ Hvis synes du det kunne være god gave til manden, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil billige varme hjemmesko herre i dag. Det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en lille ting i usædvanlig levende regnbuens farver i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det koster kun 199 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Bestil dem i dag og husk at vælge størrelse ♥
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig gave til manden, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]