GAVE TIL MOR. Super varme, billige ruskind hjemmesko dame. Kun 199 kr

Varenummer: mack/024D
VÆLG STØRRELSE:
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK279,00

Super varme hjemmesko dame

   Hjemmestøvler af ruskind med uld indeni, der kan lukkes i siden med bred velcro. Bedste komfort og behagelige varme fødder. De bedste tøfler på kølige aftener foran tv. Sunde løstsiddende hjemmestøvler dame lavet af ren fåreuld. Vores sutsko er varm, let og komfortabel. Et skridt mod et sundt og lykkeligt liv. Vidste du, at fødderne kan have en stor indvirkning på dit helbred?

   Mange mænd, kvinder og piger ignorere betydningen af god fod helbred, men dine fødder kan påvirke den måde, vi føler. Køb top kvalitet hjemmesko, som er en investering i et sundt og lykkeligt liv. Vores hjemmesko der udbyder slappe af og komfort for dine fødder. Perfekt omkring huset. Det er den perfekte idé for kvinder, der værne deres sundhed og varme fødder. Lavet med yderste omhu, for at opfylde de smager af de mest krævende kvinder i alle aldre. Mens bestilling varme hjemmesko til kvinder, husk at vælge størrelse. For en behagelig stil passer ikke kun smukke møbler, men også komfortable hjemmesko. Kunder, der købte denne vare købte også varme og GAVE TIL MANDEN. Super varme hjemmesko herre.
   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til hjemmesko dame og ekspreslevering.
   Billige gaver til hende er ikke kun uld hjemmesko. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige filt sutsko til kvinder, der er perfekte som gave til mor der har alt, julegaveideer til hende eller gaveideer til veninde.

julegaver kvinder

 

varme hjemmesko dame med velcro
 

varme sutsko dame

   Hvis synes du det kunne være en god, billige morgensko damer, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en super varme hjemmesko dame i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Hjemmesko koster kun 199 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Køb og find ud, hvad du kan få af lækre og søde sutsko til kvinder i uld og ruskind.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bedstemor hjemmesko sutsko med gummisål kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig gave mor, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij