GAVEIDE TIL KVINDER | Elegant cigaretetui.

Varenummer: 530GK30
Tilgængelighed: PÅ LAGER
159,00 DKK
GAVEIDE TIL KVINDER | Elegant cigaretetui. Funktionel og let at bruge for den kræsne ryger, der værdsætter kvalitet, stil og smart look. Cigaretetui, som er alt, hvad vi har lyst til, og vi regner det kommer til at blive bestseller inden året er omme. Lavet af høj kvalitet metal og kunstlæder i hvid og guld. Denne etui til cigaretter er fuldt fremstillet i Tyskland. Store haptikker, overflade føler. Under henvisning til den slidstærk kvalitet meget god pris-ydelsesforhold. Også en vidunderlig gave til hver cigaret ryger med stil.
Hvis du er en aktiv ryger, en cigaret etui er en nødvendighed! Cigaretter altid blive knust i lommen, hvis du kører rundt. Løs tobak får rundt over det hele. Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Indvendigt kan rummer op til 14 stk Super KingSize 100mm cigaretter, der er holdt nede af en gummibånd. Høj kvalitet, afbalanceret design og fremragende pris. Enhver kvinder vil helt sikkert være tilfredse med denne smukke cigaretetui.

Producent: VH Tyskland

- Rummer 14 stk (Super KingSize 100mm) standard cigaretter
-  Naturlæder, slange
- Farve: hvid - guld
- Interiør og kanter i guldfarve
- Mål: 11,20 x 6,90 x 1,80 cm,
- Gummibånd holde cigaretter
♥ Hvis du kan lide vores gaveide til kvinder, bestil smuk elegant cigaretetuii dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Rygning er usundt, men hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. Den smukkeste etui lavet med sådanne kunstfærdighed. Uden tvivl det ville være en god idé til en lille gave.
Lavet af høj kvalitet metal og læder. Den ideelle gave til ham til enhver lejlighed fordi vores produkter, ofte udøve en dybtgående indvirkning på fantasi af den moderne forbruger. Er værdsat for deres intime karakter, geniale håndværk og unparallel sans for detaljer. En fantastisk gaveide til manden som mangler en unik cigaretetui.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billig gaveide til kvinder, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]