GAVER TIL KATTEELSKERE | Krus med en kat ansigt.

Varenummer: 017-5003
Tilgængelighed: PÅ LAGER
139,00 DKK

GAVER TIL KATTEELSKERE | Krus med en sort kat ansigt. Porcelæn, handy contrast krus med en oval / tøndeform med et sort-hvidt motiv i form af graveringer, der skildrer en charmerende, katteagtig ansigt. Fremstillet af tykkere end ben pocelæn “fine bone china”, skinnende porcelæn. Kruset er mærket af det kendte og værdsatte mærke "Carmani", som er en garanti for et godt produkt af god kvalitet. Pakket i en gaveæske.
Højde = ca. 8,5 cm. Diameter = op til ca. 8,5 cm. Kapacitet på 300 ml. Charmerende kattens ansigt vises på begge kruset sider. En super let og praktisk krus i det fineste benporcelæn velegnet til mikrobølgeovn og opvaskemaskiner.

En god gave til en katteelsker eller til katteejere. Krus med en kat du kan købe som krus til børn, eller gaver til katteelskere. Herligt krus dekoreret med en skønne sort katte ansigt, gør fornøjelsen ved at nyde en god kop kaffe eller te endnu større. Forkæl dig selv med fantastisk kaffe, som du nyder af et smukt krus. Din allesammens foretrukne kæledyr helt fra morgenstunden. Velegnet til kaffe, te og til mælk.
Det har længe været kendt, at katte går deres egne måder – uafhængig af tid og kultur. Smukke katte kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde og lav endda lille, almindelig kaffe noget helt særligt. Ved at købe dette smuk og unik sæt af krus keramik kan du bringe glæde til dig selv eller en anden person til at fejre fødselsdag, jul eller endda uden lejlighed. Designet på disse kopper og krus kan favorisere den romantisk stemning i ethvert værelse. Alle krus lavet af høj kvalitet materialer til langvarige produkter. Det vil blive sendt i en matchende dekorative gaveæske. Ideelt egnet til en dejlig morgenkaffe eller eftermiddagste med venner.
Benporcelæn er en type porcelæn, der består af knogleske, feldspatisk materiale og kaolin. Det er blevet defineret som "ware med en gennemskinnelig krop", der indeholder mindst 30% fosfat afledt af dyreben og beregnet calciumphosphat. Er den stærkeste af porcelæn keramik, der har meget høj mekanisk og fysisk styrke og chip modstand, og er kendt for sine høje niveauer af hvidhed og translucens. Dens høje styrke gør det muligt at producere i tyndere tværsnit end andre typer af porcelæn.
I midten af ​​18 århundrede havde engelske keramikere ikke lykkedes at lave hårdpasta porcelæn, men fandt knogleaske en nyttig tilsætning til deres blødpasta-porcelænblandinger, hvilket gav styrke. Dette blev standard på Bow-porslinfabrikken i London og spredte sig til nogle andre engelske fabrikker. I Det Forenede Kongerige kan henvisninger til "porcelæn" eller "porslin" referere til boneporcelæn, og "engelsk porslin" er blevet brugt som et udtryk for det, både i Storbritannien og rundt om i verden.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige gaver til katteelskere, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij