GAVER TIL MÆND. Flot dekorativ bronze figur af Kong Arthur

Varenummer: 76381
Tilgængelighed: PÅ LAGER
799,00 DKK

Flot Kong Arthur dekorativ bronze figur. En majestætisk gave til enhver anledning.

gaveønskerDen perfekte gave til chefens kongelige smag.

   Oplev den spektakulære Kong Arthur figur til salg i vores netbutik. Denne dekorative statue er den perfekte gave til en mand, chefen eller fra kollegerne. Brug den som en imponerende kontor dekoration og tilføj et kongeligt touch til dit arbejdsmiljø. Lavet af Veronese-mestre med polystone og belagt med høj kvalitet bronze, er denne figur en værdifuld og symbolsk gave til enhver Arthur-elsker eller beundrer af historiske og mytiske figurer.

En gave til en mand. Skab et eksklusivt øjeblik.

   Er du på udkig efter den perfekte gave til en mand? Overrask ham med den imponerende Kong Arthur Statue! Denne dekorative figur er mere end bare et kunstværk. Den er en symbolsk gestus, der udtrykker styrke, mod og kongelig tilstedeværelse. Med sin detaljerede udførelse og majestætiske udseende vil denne figur helt sikkert skabe et eksklusivt øjeblik og glæde enhver mand.

En gave fra kolleger. Fejr succes og samhørighed.

   Ønsker I at fejre en kollegas succes eller vise taknemmelighed over for en fremragende leder? Kong Arthur Statue er den perfekte gave fra kollegerne. Denne imponerende figur symboliserer lederskab, styrke og evnen til at overvinde udfordringer. Med sin kongelige kappe og sværd i hånden viser denne figur en stærk symbolik, der kan inspirere og motivere enhver modtager. Det er en gave, der udtrykker samhørighed og anerkendelse af enestående præstationer.

Kontor Dekoration. Skab en kongelig atmosfære.

   Ønsker du at forvandle dit kontormiljø til et sted med stil og elegance? Vores Kong Arthur Statue er den ideelle dekoration til dit kontor. Denne dekorative figur udstråler kongelig autoritet og vil tilføje et strejf af historisk betydning til dit arbejdsrum. Med dens firkantede sokkel og detaljerede rustning fremhæver figuren Arthurs rolle som ridder og kriger. Det er den perfekte måde at skabe en kongelig atmosfære og imponere dine kolleger og kunder.

Dekorative figurer til kontoret. En sublim sammensmeltning af kunst og symbolik.

   Ønsker du at tilføje et kunstnerisk touch til dit kontor? Vores Kong Arthur Statue er en sublim sammensmeltning af kunst og symbolik. Med dens polystone-konstruktion og bronzebelægning udstråler figuren en følelse af elegance og raffinement. Denne dekorative figur afspejler det ikoniske billede af kong Arthur som en magtfuld hersker klar til at forsvare sit rige. Det er ikke kun en kunstnerisk skulptur, men også et værdifuldt samlerobjekt for fans af Arthur-legenden og historiske figurer.

   Giv en unik gave, der udstråler kongelig styrke og betydning. Vores Kong Arthur Statue er lavet af Veronese-mestre med polystone og belagt med høj kvalitet bronze. Med sine mål på 27,5 cm i højden, 15 cm i bredden og 10 cm i dybden, samt en vægt på ca. 1,5 kg, er denne figur både imponerende og let at placere i ethvert rum.

   Gør en kraftfuld erklæring med Kong Arthur figur og tilføj et strejf af historisk magi til dit liv eller arbejdsmiljø. Køb den i vores netbutik i dag og få en dekorativ gave, der vil blive værdsat af enhver mand, chefen eller dine kolleger. Skab et unikt øjeblik, fejr succes, og omgiv dig med symbolikken af kongelig autoritet.

billig julepynt
Materiale:
Kong Arthur figur er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

gaver til en mandDimensioner:
Vægt:  1480g
Højde: 27,50  cm
Bredde: 15,00 cm
Dybde:  10,00 cm

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

    Udover Veronese figurer har vi også mange andre produkter, der opfylder praktiske, gave- og dekorationsmæssige egenskaber. Ved at klikke på billederne nedenfor finder du et udvalg af hjemmesko til hele familien, lightere og cigaretetuier, forgyldte figurer med Swarovski krystaller samt en stor samling julepynt med særlig fokus på glasjulekugler.

Gennemsigtig hvid glas julekugle
Gennemsigtig hvid
glas julekugle
HERRE RUSKIND HJEMMESKO
HERRE RUSKIND HJEMMESKO
sandaler med to spænder
sandaler med to spænder
Gennemsigtig grøn glas julekugle blank
Gennemsigtig grøn
glas julekugle blank
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kong Arthur figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige, perfekt miniature figurer for gode gaver til mænd, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij