GAVER TIL MOR | Elefant med Swarovski krystaller.

Varenummer: 122-0022
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK
GAVER TIL MOR | Forgyld elefant med Swarovski krystaller. Mor aldrig glemme om deres børn, mens børn, når de vokser op ofte glemmer deres mødre. Selv en beskeden gave, du kan bevise, at du elsker hende, og du huske om hende. Her finde du inspiration til en mors dags gave, der passer perfekt til din mor. Mangler du inspiration til at finde en romantisk gave til mor? Det er vigtigt at finde en personlig gave, lige fra hjertet. En gave kan være stor, lille, dyr eller billig. Her finder du forskellige gaver, men kun billigste. Romantisk gave til den elskede person, selv om der ikke er nogen anledning til at gøre det. En forgyldt figur af en elefant udsmykket med fire Swarovski sten. Den vil sikkert begejstre elskere af disse sjældne dyr.
Dimensioner:
  Vægt: 5,00g,   Højde: 7,50cm,   Bredde: 9,00cm.

Materiale: forsølvet metal.    Antallet af krystaller: 6.    Pakke: farve æske
♥ Hvis synes du det kunne være en god idé til unikke gaver til mor, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil forgyldt elefant Swarovski smuk figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Det koster kun 199 kroner. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige gaver til mor, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij