Køb Enestående Billig Lighter i Grå – Perfekt Gave Under 200 kr

Varenummer: 112-7-04
Tilgængelighed: PÅ LAGER
189,00 DKK

Billig Glimrende grå lighter til den kræsne bruger.

Let op i hverdagen med vores elegante Lighter i blank grå farve! Denne moderne og stilfulde lighter er mere end bare en almindelig flamme; det er et symbol på kvalitet og omhu. Med sin udsøgte design og holdbarhed er den enestående gaveidé til enhver, der værdsætter de små detaljer i livet.

Vores Honest lightere er berømte for deres førsteklasses kvalitet og enestående design, hvilket gør dem perfekte til den kræsne bruger. Denne prisvenlige mulighed under 200 kr. vil helt sikkert imponere med sit flotte udseende og pålidelige ydeevne.

Giv en gave, der virkelig skiller sig ud, uden at sprænge budgettet! Uanset om det er til dig selv, en mor, far eller en ven, er vores grå lighter et tidløst valg, der aldrig går af mode. Det behøver ikke at være noget, alle andre køber – vores sortiment af unikke og overkommelige gaveidéer er lige præcis det, du leder efter.

Og hvis du ønsker at udforske flere fantastiske gaveidéer, så kig nærmere på vores udvalg af træsko og rulamshjemmesko til herrer eller smukke polyresin figurer perfekte til at dekorere ethvert værelse eller kontor. Hos os finder du altid den perfekte gave til enhver lejlighed, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller din tegnebog!

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Grå lighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre billige gaver under 200 kr, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij