GIOCONDA. Enestående miniature af Mona Lisa, kendte maleri i ramme

Varenummer: 261-1320
Tilgængelighed: IKKE PÅ LAGER
339,00 DKK379,00

GIOCONDA | Unik miniature af kendte maleri i ramme. Smuk miniature fra samling af kunst er inspireret maleri af Leonardo da Vinci.  Fantastisk til at dekorere din hylde eller vitrine og vil helt sikkert en bedste gave til dig eller din ven for kunst entusiaster. Sættet er pakket i gaveæske, hvilket gør det til et attraktivt gave. Du er på det rigtige sted, hvis du har brug for en gave. Skønhed og unik kunst lige ved hånden.
Tag et øjeblik til at gennemse, og du er sikker på at finde et særligt tilbud, der appellerer til dine interesser. Da mange af disse malerier er tilgængelige i begrænsede mængder. Sørg for ikke at gå glip af ved at bringe dem hjem i dag!

♥Hvis synes du det kunne være en gode forslag for utraditionel gave, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk Gioconda reproduktion i ramme i dag. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% Tilfredshed! ♥ Takket være denne gave, nogen kan falde i kærlighed med fremragende kunstværker. Når du køber vores lille miniaturer kan du oprette din egen galleri af berømte kunstværker de mest berømte kunstnere i kunsthistorien. Det er din god tid at give den perfekte gave til din søster mor eller bedstemor. Andre kopier af malerier af denne kunstner, du kan se her: Gave til en hel familie.

- Størrelse: ramme - 9,00 x 10,00cm
- Vægt: 0,2 kg
- Gavepakker af høj kvalitet.
Mona Lisa eller La Gioconda, er en halv længde portræt af en kvinde af den italienske kunstner Leonardo da Vinci, som er blevet hyldet som "den bedst kendte, mest besøgte, mest skrevet om, det mest sunget om, det mest parodieret kunstværk i verden ". Maleriet, menes at være et portræt af Lisa Gherardini, hustru til Francesco del Giocondo, er i olie på en hvid Lombardiet poppel panel, og menes at have været malet mellem 1503 og 1506. Nu er ejet af Den Franske Republik, på permanent udstillet på Louvre-museet i Paris.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billig gave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij