GOD GAVE TIL HAM | Hussar på heste - unikl figur.

Varenummer: 74521
Tilgængelighed: PÅ LAGER
699,00 DKK

GOD GAVE TIL HAM | Hussar på heste - unikl figur. Imponerende skulptur Hussar ridder. Perfekt og unik for julegave til manden der har alt. Vores figurer ikke kun gøre et godt hjem dekoration, men som godt er en god samlerobjekt. En samling af Veronese er en ideel udsmykning af stiliseret interiør. Dæmpet kolorist og dominans bronze farve harmonerer meget godt med de indvendige stiliserede secessions, og giver et moderne stilisering charme. Ved at købe produkter fra os Veronese, få du garantier originaliteten af ​​produktet. Hvert produkt er i sin originale emballage og er signeret mærke tegn.

Denne smuk figur af Hussar på heste, som du kan købe til kun kr. 699,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.
♥ Hvis du kan lide vores god gave til ham, bestil smuk figur af Hussar på heste i dag ♥ Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer eller figurer og pynteting til alle rum og kontor, du kan har et lille museum i dit hjem.
Husarer - Polsk krigere, kendt af mange sejre kavaleri, dannelse stede på slagmarken siden begyndelsen af ​​den sekstende til midten af ​​det attende århundrede. På grund af de usædvanlige våben og taktikker husarer er kendt for at være den mest effektive militære i historien af ​​kavaleriet.Dimensioner:
Vægt:  1839 g,    Højde: 31,00 cm,     Bredde: 26,50 cm,    Dybde:  8,50 cm
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billig god gave til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij