FILTEDE HJEMMESKO TIL KVINDER. Varme gaveideer til farmor og mormor

Varenummer: FD51
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

Hyggelige Filtede Hjemmesko i Store Størrelser til Kvinder. Skønne Gaver til Farmor og Mormor.

Find varme og stilfulde filt hjemmesko til damer i størrelser fra 36 til 43. Blødt uldent interiør og skridsikker sål.

Opdag Varm Komfort med Filtede Hjemmesko til Kvinder. Nyd vinterens komfort i stil med vores filt hjemmesko, perfekte gaver til farmor og mormor. Hold fødderne varme og stilfulde!

Når vinteren nærmer sig, er der intet bedre end at glide i bløde, varme hjemmesko. Vores kollektion af varme vinterhjemmesko til kvinder kombinerer komfort og stil på enestående vis. Vi forstår vigtigheden af at holde fødderne varme og behagelige, men vi tror også på at opretholde din personlige stil, selv i hjemmesko. Vores hjemmesko er lavet af førsteklasses materialer, der matcher dine behov og præferencer.

Vores hjemmesko er ikke blot funktionelle, men også modebevidste. Så uanset om du slapper af derhjemme eller underholder gæster, kan du være sikker på at se godt ud. Gør vinteren til den hyggeligste tid på året ved at bestille dine hjemmesko nu!

Komfort og stil i ét. Vores hjemmesko er lavet af 100% filt med et varmt uldfoer, der holder dine fødder dejlig varme i de kolde måneder. Den skridsikre gummisål giver et godt greb på alle typer gulve, og det smarte design gør, at du kan føle dig både komfortabel og stilfuld derhjemme.

En perfekt gave. Filtede hjemmesko er en perfekt gave til enhver kvinde, der sætter pris på komfort og hygge. De er også en god idé til en fødselsdagsgave, julegave eller bare en betænksom gestus.

Bestil dine filtede hjemmesko i dag og gør vinteren til den hyggeligste tid på året!

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du finde andre dekorationer til dit juletræ og et stativer til glas julekugler samt billige produkter, der er perfekte som en dejlig julegave under juletræet eller til bryllupsgave, housewarming gave, fødselsdagsgave og mors dag eller fars dag gave. Vi har et meget stort udvalg af varme uld- og filt hjemmesko samt unikke bronze Veronese-figurer, der er perfekte til fødselsdagsgaver eller bryllupsgaver. I tilbuddet finder du også smukke gaslightere og cigaretæsker i mange designs og farver som gave til mor eller far gave. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkeltkviste og i buketter, der ser levende ud.

Sjove, farverige nøgleringe
Sjove, farverige nøgleringe
Rød julemandshue billig
Rød julemandshue billig
Bestikholder til julebordet
Bestikholder til julebordet
Dejlige nøgleringe med klokker. Små bamser
Dejlige nøgleringe
med små bamser

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Filt hjemmesko tilbud kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige  gode vinterhjemmesko til damer, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij