HÅNDHOLDT LYSKASTER. Super til til et telt, en autocamper og arbejde

Varenummer: MTG3308-LED
Tilgængelighed: PÅ LAGER
599,00 DKK

Super til til et telt, en autocamper, camping og arbejde

   MTG3308-LED har en centralt placeret en diode 5 Watt LED med en lyseffekt på 400 lumen og derudover omgivet af yderligere 12 lysdioder der giver diffust lys. Med to lyskilder (kraftfulde en lys stråle af fokuseret og spredt).
Lyskaster er meget alsidig og velegnet til mange typer af arbejde, fra hjemmet forbedring, fiskeri, belysning af bygninger eller jord støder op til enhver form for arbejde i det åbne (f.eks. Udskiftning af hjulene på en ubelyst vej). Derudover ved anvendelse af to lyskilder det har en meget lang levetid, op til 22 timer. Projektør leveres som standard med en skulderrem til mere bekvemt at bære og bruge.

Specifikationer:

* Opladningstid: 10 h
* Operation tid: 5W LED 4-5h; 12 LED 20-22 timer
* Light output: 400 lm
* Skulderrem: ✔
* Operation modes: 5W LED; 12 LED
* Strømforsyning: 6V 4 Ah; 230V AC, 12V DC
* Lyskilde: 5 Watt LED + 12 LED
Håndholdt lyskaster, som du kan købe til kun kr. 599,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.
   Hvis synes du det kunne være en god, billig små gave til lystfiskeren, driver eller til handyman, både til privat og erhvervsmæssig brug, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil håndholdt lyskaster i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Denne koster kun 599 kroner. Denne pris er en enestående fordi denne lampe giver unikke muligheder under forskellige betingelser.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige håndholdt lyskaster, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij