HJEMMESKO HERRE | Billige sutsko til mænd.

Varenummer: 1-103-sort
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

HJEMMESKO HERRE | Billige sutsko til mænd. Hjemmesko i sort egnede til mænd er meget varme, lette vægt, komfortable, slidstærke og hyggeligt i kontakt. Er synonymt med luksus og komfort og indeholder de mest værdifulde naturlige fibre.
Det er naturligt behageligt at røre og meget silkeagtig. Det er venligt for menneskekroppen og det meste af tiden vil du ikke mærke sin tilstedeværelse, mens de er på fødderne. Merinould er en utrolig isolator: de små, krøllede fibre snoet sammen, skaber millioner af små luftlommer, der fanger kroppens varme og skaber en buffer mod kold luft. De arbejder i harmoni med din krops naturlige opvarmning og kølesystem, regulering din temperatur smukt. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne.
På grund af naturlige egenskaber af uld anbefales tøfler ofte som alternativ i rehabilitering eller forebyggelse af dem, der er ramt af skader (frakturer, dislokationer), degenerative ændringer deformitet (hallux) og reumatiske ændringer.

Uldens hovedtræk (hvad gør disse tøfler unikke):
- varmt og behageligt (især for dem med "kolde fødder"
- anti-reumatiske egenskaber: stimulerer nerveenderne og forårsager bedre blodcirkulation, reducerer spændinger og muskelsmerter.
- antibakterielle egenskaber
- eliminerer mider udvikling.
- hypoallergen og forårsager ikke hudirritation.
- indeholder konstant temperatur (holder varmen om vinteren og forhindrer overophedning om sommeren.
- uld absorberer op til 33% fugt i forhold til dens vægt.
- Fremragende luftgennemtrængelighed.
- Det føles ikke af kroppen.
Vaskinstruktioner: Kemisk rensning eller håndvask ved 30° C. Brug af vaskemidler til uld, fortrinsvis indeholdende lanolin.
Skyl i vand ved 30° C og efter lidt dræning, hæng til tørring. Undgå kontakt med kilder til varme.
Hvis du føler kolde fødder, vil den ikke tøve for længe, og bestille disse usædvanligt varme hjemmesko herre. Glem ikke at vælge den størrelse. Sikkert vil du ikke fortryde det, det mere, at prisen er meget attraktiv.
Fluffy, varmt hjemmesko er lavet af tolags autentisk 100% naturlig fåreuld. Sole er lavet med to lag af fleece, svamp og ruskind læderfrakke. Tøfler er også tilgængelige i grå eller
naturlig farver. Omhyggelig og æstetisk lavet er garanti for langvarig brug og tilfredshed med produkter. Husk at du altid kan vælge en anden gave til herre, f.eks. smuk og  eksklusiv pålidelige lighter.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige varme hjemmesko herre, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]