HJEMMESKO HERRE. Varmeste og billigste uld sutsko til mænd

Varenummer: BM-5022
VÆLG STR.:
  • 42-43
  • 44-45
  • 46-47
Tilgængelighed: PÅ LAGER
169,00 DKK

uld sutsko til mænd

   Grå, varmer dejligt og behagelig hjemmesko, der går op over anklen. De er lavet af naturlig merino uld på indersiden og udenfor og har ruskindsåler i mørkebrun farve.

   Når det kommer til kvalitet og pris i denne vifte af uldtøfler, er vi altid meget konkurrencedygtige sammenlignet med andre butikker i Danmark. Med en så lav pris kan du udskifte tøfler til nye før hver vinter uden at skulle vaske. Denne type hjemmesko fungerer godt, når du skal sidde foran en computer eller et tv i længere tid, især om efteråret og vinteren.

  Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.

   Du behøver ikke at sammenligne priser for at vide, at sådanne tøfler, til 169 DKK pr. par, er en enestående mulighed. Bestil dine nye sutsko i 100% ren, naturlig uld, der vil give dig ekstraordinær komfort, afslapning og varme fødder.

   I vores online shop har vi uld, læder og filt hjemmesko til herre, der sikre fuldkommen afslappelse efter en lang dag. Køb dem online til dig selv eller til en, du holder af. Hurtig levering.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige hjemmesko, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij