HJEMMESKO KVINDER | Filtede sutsko som træsko.

Varenummer: PFD5
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
179,00 DKK

HJEMMESKO KVINDER | Filtede sutsko som træsko. Her du får bedre filt sutsko i grå i billigste pris. De er ganske tunge og du føler at du havde træsko på fødderne. De har en dyb-trukket indlægssål dækket af filt, dermed du kan bærer hjemmesko ganske sikkert og komfortabelt. En af de mest efterspurgte former for hjemmesko, er meget billige og populære. De er simpelthen en af de bedste filt sutsko, du kan få, og garanterer tilfredshed. Sålen er blevet limet med skridsikre af høj kvalitet gummi materiale, takket være tøflerne er modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Filt transporterer fugt til ydersiden og dermed holder foden tør. De særlige egenskaber af filt : kulde-resistente, varme og fugt -resistent, sørge for et sundt fod miljø.
Du vil ikke finde lignende tøfler til en lavere pris. Du får ikke bedre hjemmesko og dette er en unik mulighed for en lille gave af god kvalitet, der opkræver ikke dit budget. Filt hjemmesko er åndbart og nem at holde. Filt transporterer fugt til ydersiden og dermed holder foden tør. De særlige egenskaber af filt: kulde-resistente, varme og fugt -resistent, sørge for et sundt fod miljø.

Du kan gør en god handel ved at købe disse fremragende filt hjemmesko kvinder, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Meget billige og koster kun 179 kroner. Perfekte forslag for hver årstid til dig selv, din bedstemor, mor, søster eller veninde. Når du endelig kommer hjem efter en lang dag og smider dine sutsko, kan du slappe af i lækre hjemmesko. Hjemmesko af filt er lig med hygge, komfort, varme fødder og afslapning. Filt hjemmesko i grå på en gummisål er helt uundværlige, når det er koldt.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige hjemmesko kvinder, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]