HJEMMESKO SOMMER. Billige filt hjemmesko med åbne og lukkede tå

Varenummer: FK1143/1530
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 41
VÆLG MODEL:
    Tilgængelighed: PÅ LAGER
    129,00 DKK

    Eksklusive Kvinde Sommer Hjemmesko: Naturligt Filthåndværk med Stil.

    Billige filt hjemmesko med åbne og lukkede tå til at valge

    Opdag vores fashionable og overkommelige hjemmesko i naturlig grå filt, smukt dekoreret med røde blomster.

    Forkæl dine fødder i stil med vores sommerhjemmesko! Lavet af naturlig grå filt og pyntet med delikate røde blomster, disse sko tilbyder både åbne og lukkede tådesign. Med en komfortabel filtindlæg og en kileformet sål af let styrogummi, er disse sko ikke kun en fryd for øjet, men også en fornøjelse at have på.

    Hygge for dine fødder, miljøvenlig stil: Filtens hygroskopiske egenskaber absorberer fugt perfekt og giver din hud mulighed for at ånde, hvilket holder mikrofloraen i balance. Særligt velegnet til afslapning efter en lang dag. Filtsko er et tidløst og kropsvenligt valg.

    All-season komfort: Med fremragende isolering mod kulde om vinteren og åndbarhed om sommeren, er filthjemmesko det perfekte valg året rundt. Deres lette vægt og luksuriøse fornemmelse gør dem til en favorit blandt alle aldre.

    Holdbare og stilfulde: Vores filtsko er ikke kun behagelige, men også holdbare. Det slidstærke materiale sikrer, at de bevarer deres form over tid, mens den bløde og fleksible styrogummi-sål tilbyder en let og behagelig gangoplevelse.

    Sikker og selvsikker: Med skridsikre såler er disse hjemmesko ideelle til ældre eller personer med skader. Den pålidelige vedhæftning øger sikkerheden og tilliden til hvert skridt.

    Forkæl dig selv eller en kær med vores fantastiske sommerhjemmesko i dag, og oplev den perfekte blanding af stil, komfort og holdbarhed!

    ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
    ⭐️ Filtede sutsko
    dame kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
    ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
    ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
    ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
    ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
    ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
    ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre billige hjemmesko sommer til kvinder, der kan friste dig!
    ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

    STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

    LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

    Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

    gave til ham, gave til hende

    Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

    Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

    Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

    Zamknij