INDRETNING AF STUE | Skulptur af Gudsmoder.

Varenummer: 76070
Tilgængelighed: PÅ LAGER
379,00 DKK

INDRETNING AF STUE | Skulptur af Gudsmoder. Dekorativ figur fra Veronese. Fremragende vægdekoration. Denne smuk statue er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Ankommer i en dekorative boks og polystyren beskyttende kappe, lavet i høj kvalitet poly resin og bronze belagt.
Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé og til indretning af stue som vægdekoration.

Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.
Dimensioner: Vægt:  467 g,    Højde: 23,00 cm,   Bredde: 15,50 cm,   Dybde:  1,50 cm

  ♥ Hvis du kan lide vores dekoration til indretning af stue, bestil smuk figur af Gudsmoderi dag ♥

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eller praktiske og billig indretning af stue, der kan friste dig!

Vi er stolte af at præsentere Veronese brand, der er kendt for sine fremragende kvaliteter og fantastisk håndværk, er hvert design copyrighted af Veronese mærke.
" Veronese " mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt, når vores kunder modtager dem.
Ethvert individ designs er ophavsretligt beskyttet af Veronese .
Gave boxed og omhyggeligt beskyttet i polystyren indvendig emballage. Hver brik er inspiceres før forsendelse.