INDRETNING INSPIRATION | Den Sidste Nadver.

Varenummer: 73765
Tilgængelighed: PÅ LAGER
499,00 DKK

INDRETNING INSPIRATION | Den Sidste Nadver. Unikke skulptur baseret på et maleri af Leonardo da Vinci. Smuk Veronese figurer.  Ideel dekoration til hjemmet og perfekt inspiration til indretning og  julegave. Skulpturen er lavet af "Veronese". Skulpturen er belagt med bronze og bunden er belagt med ridsefrit materiale. Denne smuk statue er perfekt i alle detaljer. Meget elegant , meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Ankommer i en blå dekorative boks og polystyren beskyttende kappe , lavet i høj kvalitet poly resin og bronze belagt .
Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere , men også en eksklusiv gave idé ! Vi er stolte af at præsentere Veronese brand, der er kendt for sine fremragende kvaliteter og fantastisk håndværk, er hvert design copyrighted af Veronese mærke.
" Veronese " mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt, når vores kunder modtager dem. Ethvert individ designs er ophavsretligt beskyttet af Veronese . Gave boxed og omhyggeligt beskyttet i polystyren indvendig emballage. Hver brik er inspiceres før forsendelse.

Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.

Dimensioner: Vægt:  765 g,    Højde: 8,50 cm,   Bredde: 22,50 cm,   Dybde:  5,50 cm

"Den Sidste Nadver" er et vægmaleri af Leonardo da Vinci. Maleriet på 460 x 880 cm findes i klosteret Santa Maria delle Grazie i Milano. Maleriet skildrer det øjeblik, hvor Jesus forkynder, at en af hans tolv disciple vil forråde ham. "Den Sidste Nadver" blev i 1980 optaget på UNESCO's liste over verdenskulturarv.

♥ Hvis du kan lide vores indretning inspiration, bestil smuk figur af"Den Sidste Nadver" i dag ♥ Hvis du beslutter dig for at købe figur fra kollektion af Veronese, du kan oprette en enestående indretning til ethvert rum i huset, lejlighed og kontor. Samtidig hver figur er også en rigtig god idé som en gave til forskellige lejligheder.
Figur der viser imponerende figur af "Den Sidste Nadver" ser virkelig særdeles godt, og helt sikkert vil være en vidunderlig dekoration af et rum eller en gave til en person tæt på dig.
Koster kun 399 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig indretning inspiration, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij