JULEGAVE IDE. Fantastisk drage figur bronze i Steampunk stil

Varenummer: 76858
Tilgængelighed: PÅ LAGER
889,00 DKK

Imponerende Steampunk drage figur. Meget dekorativt kunstværk.

julegaver til forældreVi introducerer den mest imponerende og yderst dekorative figur i vores onlinebutik – Steampunk Dragon Figurine. Dette fantastiske kunstværk er et mesterværk af håndværk, der kombinerer en drages mytiske kraft med de indviklede og fascinerende detaljer i steampunk-æstetikken. I denne beskrivelse vil vi se nærmere på denne fantastiske figur og dens unikke egenskaber, som gør den til en perfekt gaveide til enhver fantasy- eller steampunk-entusiast. Perfekt som gave eller som et kunstværk til din boligindretning.

Steampunk møder drager.

    Bring dragernes fantastiske verden til live med denne imponerende og yderst dekorative figur. Ved at kombinere skønheden i messing og bronze med indviklede mekaniske elementer er dette kunstværk perfekt til alle, der elsker Steampunk-æstetikken. Med sine skarpe træk og imponerende vingefang vil dragefiguren helt sikkert være en samtalestarter i ethvert rum.

Skønheden i messing og bronze.

    Steampunk Dragefiguren er et sandt kunstværk. Dens krop er lavet af polystone, dækket med et lag af højkvalitets bronze, der giver det et unikt udseende, som om det var lavet af messing eller kobber. De skarpe og kantede linjer i dragens krop fremkalder den mekaniske karakter af steampunk-stilen, mens de store og fejende vinger, med takkede kanter, antyder fare og trussel. Dragehovedet er vildt, med røde øjne, der skinner som gløder i en ovn, og skarpe tænder, der glimter i lyset. Opmærksomheden på detaljer i dette stykke er forbløffende, med hvert gear og hver pibe er omhyggeligt udformet for at tilføje til den overordnede æstetik. Hver detalje er designet til at skabe en følelse af fare og spænding, hvilket gør denne figur til et must-have for enhver drage- eller Steampunk-entusiast.

Vinger og hale, fejende og dødbringende.

    Dragens vinger er store og fejende, med takkede kanter, der tilføjer den overordnede følelse af fare. Halen er lang og krøllet, sammenkrøllet og klar til at slå. Denne opmærksomhed på detaljer gør dragefiguren til et sandt kunstværk, der fanger essensen af et kraftfuldt og dødbringende væsen.

Gear og rør, indtryk af liv.

    Dragen er dækket af tandhjul og rør, hvilket giver indtryk af, at den er drevet af en kompleks indre mekanisme. Tandhjulene ser ud til at dreje og snurre, som om dragen er i live og ånder. Damp slipper ud fra forskellige porte og åbninger, hvilket øger indtrykket af liv yderligere. Denne opmærksomhed på detaljer er det, der adskiller denne figur fra andre dragefigurer.

Julegaveidé.

    Hvis du leder efter en unik og imponerende gaveide, er Steampunk Dragon Figurine det perfekte valg. Dens kombination af mytiske og mekaniske elementer gør den til en fremragende gave til enhver fantasy- eller steampunk-entusiast. Opmærksomheden på detaljer og kvaliteten af håndværket gør det til et helt specielt stykke, som vil blive værdsat i mange år fremover.

Steampunk Dragon Figurine er et yderst dekorativt og imponerende kunstværk, der kombinerer en drages mytiske kraft med de indviklede og fascinerende detaljer i steampunk-æstetikken. Dens unikke design, opmærksomhed på detaljer og kvalitet af håndværk gør den til en perfekt gaveide til enhver lejlighed eller et iøjnefaldende dekorativt stykke til dit hjem. Få din i dag, og tilføj et strejf af magi og steampunk til dit liv.

Den perfekte gave til kunstentusiaster.

    Figuren kommer pakket i en dekorativ gaveæske, omhyggeligt beskyttet i styrofoam indeni. Dette gør den til den perfekte gave til alle, der elsker drager eller Steampunk-æstetikken. Uanset om du køber den til dig selv eller som gave, vil denne figur helt sikkert imponere.

Dimensioner og vægt. Den perfekte størrelse til din skærm.

    Steampunk Dragon-figuren måler 12,5 cm i højden, 6,5 cm i bredden og 9,0 cm i dybden. Den vejer cirka 0,3 kg, hvilket gør den til den perfekte størrelse til udstilling på et skrivebord eller en bogreol. Dens kompakte størrelse gør den også nem at transportere, hvis du vil have den med på arbejde eller vise dig frem for dine venner.

drage figur
Materiale:
Drage pyntefigur fra Veronese er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

 

Dimensioner:
Vægt: ca. 0,44 kg
Højde: 16,50 cm
Bredde: 18,00 cm
Dybde:  19,50 cm

Boligindretning, dragefigurer

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

   Hvis synes du det kunne være en gode forslag for julegave ide, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk steampunk kranie med læder hår i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

   Besøg vores shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til drage figur og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun dragefigurer. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af Unik art nouveau skål med tre Lady til bolig dekoration.

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for fødselsdagsgave til ham, julegave til hende eller gaver til børn. Vi kan tilbyde gode skridsikre sutsko, herresutsko og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som morfar gaver, gode studentergaver og endda som gaver til bedsteforældre.

   Du kan købe lammeskinds sutsko voksne eller sutsko i filt herre og træsko til damer som en perfekt julegave mand, gave til veninde, gode gaver til ham eller bryllupsgaver til par, samt en billig og praktisk gave til en bror, søster eller ven.

   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder gas lightere og elektriske USB lightere, stormlightere med stærk tre - fire flammer til cigaretter, cigarer og pibelightere.

   Selvfølgelig kan gså være et godt alternativ til gaver til farfar i form af uld hjemmesko være at købe for eksempel smuk cigaretetui eller stormlighter fra vores store tilbud.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Drage figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv, billig drage skulptur til julegave ide, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij