JULEGAVE IDE TIL HENDE | Cigaretetui 10 stk. Slim.

Varenummer: 813RK24
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK
JULEGAVE IDE TIL HENDE | Cigaretetui i leopardkunstlæder mønster til 10 stk. Slim cigaretter. Hvis du elsker leopard print og leder efter en elegant måde at bære dine cigaretter på, så er dette det perfekte tilfælde. Diverse dyreprint på cigaretetuier er altid en flot måde at holde fast i din cigaretter og forhindre dem i at blive knust. Smuk cigaretetui lavet af høj kvalitet metal og blød kunstlæder Bare den åbne og hent din yndling cigarette. Med et elastikbånd til at holde dem nede på indersiden. Denne etui til cigaretter er fuldt fremstillet i Tyskland. Denne cigaret taske vil holde dine foretrukne regular size cigaretter. Hold op til 18 af dine cigaretter i denne meget stilfulde etui og beskytter dem på samme tid!

Producent: VH Tyskland

- Rummer 18 stk (KingSize 85mm) standard cigaretter
- Kunstlæder, glat
- Farve: gulbrune
- Interiør og kanter i guldfarve
- Mål: 9,60 x 8,30 x 2,00 cm,
- Gummibånd holde cigaretter
 ♥ Hvis synes du det kunne være en god julegave ide til hende, bestil smuk cigaretetui til Slim cigaretter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Rygning er usundt, men hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot etui til cigaretter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. Den smukkeste etui lavet med sådanne kunstfærdighed. Uden tvivl det ville være en god idé til en lille gave. Lavet af høj kvalitet metal og læder. Den ideelle gave til hende til enhver lejlighed.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billig julegave ide til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij