JULEGAVE TIL MOR | Filthjemmesko til morsdagsgaver

Varenummer: F01 – I-D
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
119,00 DKK

JULEGAVE TIL MOR | Filthjemmesko til morsdagsgaver. Nogen mener det er svært at købe god gave til kvinde. Det synes vi ikke det er. Julen står for døren, derfor bare kigge efter gaver til kvinder (til din mor, søster eller kone) i vores butik. Giv en julegave til din elskede kvinde i år! Her finder du de perfekte gaver til damer. Se vores store udvalg og giv hende billige sutsko.
Filttede hjemmesko til dame i to nuancer af grå med sarte hvide og blå broderi. Ydersål er lavet af skridsikker filt og indlægssåler med uld. Kun 119 kroner. Yder optimal skridsikkerhed, samtidig med at den er komfortabel og velegnet til en lange timer i et køligt værelse. De særlige egenskaber af filt og uld: kulde-resistente, varme og fugt resistent og sørge for et sundt fod miljø. Vi henlede opmærksomheden på de meget favorable pris af hjemmesko. Tøv ikke. Dette er virkelig stor forslag for billig og praktisk gave til jul eller, for eksempel på din fødselsdag.

Indvendig længde i cm ca:      størrelse 36 - 23,5 cm,        størrelse 37 - 24,0 cm,         størrelse 38 - 24,5 cm,        størrelse 39 - 25,5 cm,        størrelse 40 - 26,5 cm,         størrelse 41 - 27,0 cm
♥ Hvis synes du det kunne være god idé til julegave til mor, bestil filt hjemmesko dame i dag og husk at vælge størrelse. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Uldfilt hjemmesko er kølige tøfler. Faktisk er de de fedeste tøfler, du kommer på tværs af. Uld er utroligt sundt og gavnligt. Det bidrager positivt til din daglige energibalance, hjælper med at forhindre ubehagelig lugt fødder og væger fugt væk fra dine fødder.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig julegave til mor, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij