JULEGAVEIDEER TIL HAM. Unik bronze figur. Frédéric Chopin ved klaveret

Varenummer: 75452
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1399,00 DKK

Unik bronze figur - Chopin ved klaveret

gave til bryllupDen dekorative figur af Frédéric Chopin er et imponerende stykke kunst, der er designet til at fange essensen af ​​den store komponist og pianist. Figuren er lavet af polystone, en holdbar materiale, der giver mulighed for fine detaljer og en glat overflade. Overfladen af figuren er belagt med bronze, hvilket giver den en smuk, klassisk look og en vis vægt og soliditet.

   Chopin er afbildet i sin karakteristiske røde frakke, der falder lavt under sædet, hvilket giver figuren en følelse af bevægelse og dynamik. Hans hoved er vippet til venstre, og hans hænder er placeret på klaverets taster i en realistisk og detaljeret position. Figurens dimensioner på 21,5 cm i højden, 18,50 cm i bredden og 14,5 cm i dybden gør den til en passende størrelse til at have på en hylde eller et skrivebord.

   At give denne dekorative figur som gave til en elsker af musik og Chopin vil helt sikkert vække begejstring og værdsættelse. Chopin var en pioner inden for romantisk musik og en af ​​de mest indflydelsesrige pianister og komponister i musikkens historie. Hans musik er stadig populær og fejret over hele verden, og figuren af ham, mens han spiller klaver, kan bringe musikalsk inspiration og elegance til ethvert rum.

   Dekorative figur af Frédéric Chopin en smuk og imponerende dekoration, der er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer. Det er en perfekt gave til enhver musikelsker eller Chopin-entusiast, der vil værdsætte en fin dekorativ genstand, der fejrer en af ​​de største musikalske talenter i historien.

Her kan du finde en lignende figur til stue indretning. Mozart ved klaveret.

gave til pianistenMateriale:
Chopin ved klaveret figur er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne

Dimensioner:
Vægt:  1938 g
Højde: 21,50 cm,
Bredde: 18,50 cm
Dybde:  14,50 cm

pynt til hjemmetPolystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

Fryderyk Chopin (1810-1849) var en polsk komponist og pianist, der regnes for en af de mest betydningsfulde skikkelser i den vestlige klassiske musiks historie. Han blev født i landsbyen Żelazowa Wola, nær Warszawa, og viste et fantastisk talent som pianist fra en tidlig alder. Han begyndte at optræde offentligt, da han kun var otte år gammel, og da han var teenager, havde han allerede komponeret flere stykker musik.

    Chopins musik er karakteriseret ved dens sarte melodier, indviklede harmonier og virtuose klaverskrivning. Han er især kendt for sine klaverværker, der spænder fra intime miniaturer til store koncerter. Mange af hans kompositioner er dybt følelsesladede, med en følelse af melankoli og længsel, der afspejler hans eget urolige liv.

    Chopin var dybt forbundet med sin polske arv, og hans musik trak ofte på polsk folkemusik og danserytmer. Han var også påvirket af musikken fra andre europæiske lande, herunder Frankrig, hvor han tilbragte en stor del af sit voksne liv.

    Chopins liv var præget af en række personlige og professionelle udfordringer. Han led af dårligt helbred gennem hele sit liv, og hans forhold til kvinder, herunder forfatteren George Sand, var ofte tumultariske. Han kæmpede også med den politiske uro, der omgav Polen i begyndelsen af det 19. århundrede, da landet var besat af Rusland.

    På trods af disse udfordringer var Chopin en produktiv komponist, der producerede et stort værk på relativt kort tid. Nogle af hans mest berømte værker omfatter "Preludium i e-mol", "Fantaisie-Impromptu" og "Polonaisen i A-dur." Hans musik er blevet hyldet for sin lyrik, tekniske glans og følelsesmæssige dybde.

    Chopins arv har bestået længe efter hans død. Hans musik er blevet fremført og indspillet af utallige musikere, og hans indflydelse kan høres i mange andre komponisters værker, herunder Debussy, Rachmaninoff og Liszt. Hans status som nationalhelt i Polen er også forblevet stærk, og hans image dukker op på landets valuta.

    Fryderyk Chopin var en pionerfigur i den klassiske musiks verden. Hans unikke stil, innovative brug af harmoni og rytme og følelsesmæssige dybde har gjort ham til en af de mest elskede og udholdende komponister nogensinde.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Chopin figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige julegaveideer til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij