JULEGAVEIDEER TIL HENDE | Julemanden fra Veronese.

Varenummer: 75419
Tilgængelighed: PÅ LAGER
589,00 DKK

JULEGAVEIDEER TIL HENDE | Han eksisterer! Der er ingen tvivl om det, vores bronzebelagt statuette af julemanden med juletræ er en af de sandeste repræsentationer af ikonet ferie. Fra top til tå, denne bronze dekoration bringer ferien figur til live med sin muntre udtryk og ikonisk tøj og høje sko prydet med hyggelige pels. Legetøj fylder begge poser, han bærer og det lille træ i hans højre hånd er den ægte ånd af sæsonen. Hvis du er på udkig efter en unik måde at krydre dit hjem denne sæson, eller hvis du kender en elsket en, der har brug for noget unikt at tilføje til deres vildtvoksende allerede vidunderlige ferie poster, denne figur er det. Giv denne julemanden en permanent plads i dit hjem i dag. Dette gør et perfekt fremhævende stykke til julefesten.
Julen er en gave tid som er yderst vigtig. Dette figur er virkelig en smuk. En samling af Veronese er en ideel udsmykning af stiliseret interiør. Dæmpet kolorist og dominans bronze farve harmonerer meget godt med de indvendige stiliserede secessions, og giver et moderne stilisering charme. Det er også forbundet med julemandens besøg i vores hjem. Især venter de små børn på ham. Af og til er de bange for ham men som regel er det øjeblikket fuld af glæde og forventing om gaver.

Materiale: Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:                             Højde: 23,00 cm,                                    Bredde: 12,00 cm,
Denne smuk figur fra Maxgaver, som du kan købe til kun kr. 589,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.
Du kan bestille dem til din kæreste, venner og familie eller ordre til dig selv. Hvis du er på udkig efter en usædvanlig og lignende gave til din ægtefælle eller til din kæreste, du kan se julegaveideer her:
Julegaver
♥ Hvis du kan lide vores julegaveideer til hende, bestil smuk Julemanden figurine i dag ♥ Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
Veronese produkter er kunst for alle. Genstande fra veronese kollektion er ideelle som en sofistikeret gave til enhver lejlighed. Veronese mærkevarer er pakket på en sikker og elegant måde. Bunden er dækket af ridsefrit materiale.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige julegaveideer til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij