KAFFEKOPPER | Kopper og underkopper i gaveæske.

Varenummer: 840-1024
Tilgængelighed: PÅ LAGER
399,00 DKK
KAFFEKOPPER | Kopper og underkopper i dekorative gaveæske, 2 stk. Et fantastisk, smuk sæt med to universelle kopper med underkopper. Udgør en del af en mini-kollektion med et blomstermotiv inspireret af værker af værkerne fra det nittende århundredes engelske maler og tegner - William Morris.  2 fine keramik kaffekopper, tekopper og cappuccino kopper i en klassisk benporcelæn fra australske Camani. Et let krus med hank 0,225 ltr. Vægt: 0,613 kg. Højde: ca. 6,5 cm. Diameter: ca. 9 cm. Underkop diameter til ca. 15,5 cm. Det er en let krus med en stilfuld hank som er nem at holde i.
Sæt af to kopper fra at nyde de mange års meget populære serie af porcelænskopper mærkevarer mærke "Carmani". Kopper er lavet af skinnende, meget god kvalitet porslin med et levende blomstermønster. Hele er pakket i en smuk gaveæske, der er vist på billedet, af hårdt limet karton med emnet på emballagens låg, identisk med kopens motiv. Det perfekte sæt til en gave til enhver person og til enhver lejlighed. Dette charmerende element kan også bruges i din spisning eller på kontoret. Forkæl dig selv eller giv som en gave til nogen speciel. Den perfekte gave til alle, der elsker fine kunst. En super let og praktisk kop med blomster i det fineste benporcelæn. Tåler mikroovn og tåler maskinopvask.
Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde og lav endda lille, almindelig kaffe noget helt særligt. Ved at købe dette smuk og unik sæt af kaffekopper med underkopper keramik med et delikat mønster med blomster kan du bringe glæde til dig selv eller en anden person til at fejre fødselsdag, jul eller endda uden lejlighed. Carmani  porcelæn er en pryd på bordet på tværs af generationer. Designet på disse kopper og krus kan favorisere den romantisk stemning i ethvert værelse. Alle krus lavet af høj kvalitet materialer til langvarige produkter. Det vil blive sendt i en matchende dekorative gaveæske. Ideelt egnet til en dejlig morgenkaffe eller eftermiddagste med venner.
Benporcelæn er en type porcelæn, der består af knogleske, feldspatisk materiale og kaolin. Det er blevet defineret som "ware med en gennemskinnelig krop", der indeholder mindst 30% fosfat afledt af dyreben og beregnet calciumphosphat. Er den stærkeste af porcelæn keramik, der har meget høj mekanisk og fysisk styrke og chip modstand, og er kendt for sine høje niveauer af hvidhed og translucens. Dens høje styrke gør det muligt at producere i tyndere tværsnit end andre typer af porcelæn.
I midten af ​​18 århundrede havde engelske keramikere ikke lykkedes at lave hårdpasta porcelæn, men fandt knogleaske en nyttig tilsætning til deres blødpasta-porcelænblandinger, hvilket gav styrke. Dette blev standard på Bow-porslinfabrikken i London og spredte sig til nogle andre engelske fabrikker. I Det Forenede Kongerige kan henvisninger til "porcelæn" eller "porslin" referere til boneporcelæn, og "engelsk porslin" er blevet brugt som et udtryk for det, både i Storbritannien og rundt om i verden.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige kaffekopper med underkopper, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij